Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha a barátnőm barátai mind ellenem vannak?
Figyelt kérdés
Nem konkrétan velem van bajuk, csak az, hogy együtt vagyunk. A probléma abból adódik, hogy nem szerelemből vagyunk együtt, hanem csak szimplán imádjuk egymást, és vonzódunk egymáshoz. Kb mindenki leakarja beszélni rólam tündérmesébe illő szerelmek miatt. Amíg nem beszélték tele a fejét minden hülyeséggel, addig tök jól megvoltunk, és vagyunk is csak teljesen össze van zavarodva az ilyenek miatt. Amúgy 2 éve vagyunk együtt.2014. szept. 19. 22:01
1/4 anonim válasza:
Nekünk is vannak ilyenek. Nem foglalkozunk velük. L
2/4 anonim válasza:
Az ilyen "baratokat" jol megkell verni! Jol mondja az elso!
3/4 A kérdező kommentje:
Én nem is értem miért ilyenek... Az én barátaim egytől egyig irigykednek a párkapcsolatomra és támogatnak. Én is leszarnám őket, de barátnőm meg már miattuk készül ki idegileg.
2014. szept. 19. 22:11
4/4 Misa-chan55 válasza:
Gondolom azt akarjak hogy a baratuk atelje a szerelmet nem szimpla vonzodast. Amit egy reszrol meglehet erteni, de akkor sincs kozuk hozzatok.
Mutasd meg a baratnodnek hogy ok csak 'irigyek', vagy tulsagosan feltik. A barataibol ha eggyel is tudsz beszelni errol es tudatnad vele hogy igen is pozitiv a kapcsolatotok akkor az a tobbire is atterjed. (Ilyen egy mindenkiert, mindenki egyert szitu)
Hajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!