Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
A barátom állandóan azt mondja, hogy ha gazdagok lennénk, vagy legalább is sok pénzünk lenne, akkor egyből elvenne és akár szülhetnék 2-3 gyereket is, eltartna astb.De így hogy nincs sok pénzünk, így még nem akar megnősűlni, esetleg eljegyzés,de még azt se tudja,hogy mikor.A gyerekkel is várna még pár évet.
2010. jan. 20. 07:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
És ha sosem lesz annyi,hogy gazdagnak mondjátok magatokat,akkor sosem fog elvenni és sosem lesz (ennyi) gyerkőcötök?
2010. jan. 20. 07:53
 2/15 anonim ***** válasza:
mert maga az esküvő is elég jelentős tétel, egy gyerek felnevelése pedig valami egészen elképesztő összeg. Nyilván szeretne anyagi biztonságot, és mint a legtöbb szülő, nem szeretné azt mondani a gyereknek, hogy "nem lehet, mert nincs rá pénz"
2010. jan. 20. 07:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Valahol igaza van a barátodnak.

Sőt nagyon jól gondolkodik, h nem csak magára gondol, hanem a gyerekre is, akit majd el kell tartani meg fel kell nevelni, és ahhoz kevés a szeretet,pénz is kell hozzá sok.

2010. jan. 20. 08:00
 4/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk én csak 2 vállalnék,de tudja, hogy még 30előtt szeretnék a gyereken túl lenni(most vagyok 25),elvileg elvenne csak még várna 2-3 évet,de jó lenne ha lenne saját lakásunk,mert most a szüleimnél élünk.Úgy van vele ha gazdagok lennénk,akkor lenne hely és nem számítana a pénz, hogy mire költjük, szép esküvő sok gyerek stb.De mivel most még spórolunk,ezért még nem akar, bár én mondtam neki, hogy én már az eljegyzéstől is boldogabb lennék, nem kell esküvő, inkább a gyerekre költenék.Persze tudom a szerelem és a kapcsolat a fontos, nem a gyűrű,de nőből vagyok és kíváncsi vagyok, hogy ő hogyan képzeli el a lánykérést, milyen helyzetben kéri meg a kezem stb.Nekem még a gyűrű értéke sem számít, mert a szándék többet ér, szóval ha csak egy olcsó gyűrűt venne, akkor én azt is szívesen hordanám és akkor már biztos lennék abba, hogy komolyan gondolja velem az életet.
2010. jan. 20. 08:01
 5/15 anonim ***** válasza:

biztosan ennek is meg akarja adni a módját. Én is elsüllyednék szégyenemben, ha egy kulcskarika jellegű gyűrűvel kérném meg a barátnőm kezét...

És amíg szülőknél laktok, megértem, hogy nem az eljegyzés az elsődleges célja.

2010. jan. 20. 08:08
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igaza van a barátodnak, mert van felelősségérzete... Nem lehet a semmire 2 gyereket világra hozni, rengeteg pénzt nyel a sok pelenka, tápszer és az egyéb felszerelés(babakocsi, játékok stb...).

Ha a szülők nem állnak anyagilag úgy, hogy valamelyest támogatni tudnának benneteket, akkor bele se vágjatok(a gazdasági helyzet még nem áll úgy, hogy előre tervezni lehessen)...

Ha albérletben laktok, akkor pláne ne erőltessétek a dolgot...

Inkább kezdjetek el spórolni...2-3 évig ;)

Ha Te elvonulsz gyes/gyed -re, a Te kereseted nagy része kiesik, csak állami támogatásra az igénytelen kisebbség csinál gyereket(felelőtlenül)...

Sajnos a barátodnak igaza van...Legyél türelmes.

2010. jan. 20. 08:11
 7/15 anonim ***** válasza:
be akarja biztosítani anyagiakkal az életeteket,ami teljesen érthető,így a bizonytalanságban,nem akar lépni,neked akar jót.
2010. jan. 20. 08:23
 8/15 A kérdező kommentje:
De nincs garancia arra, hogy 2-3 év múlva több pénzünk lesz.
2010. jan. 20. 08:25
 9/15 A kérdező kommentje:
Azt értem, hogy anyagiak meg minden, de akkor mért azt mondja, ilyenkor hogy még korai?De ha lenne pénzünk akkor gondolkodás nélkül belevágna.
2010. jan. 20. 08:26
 10/15 anonim ***** válasza:

Garancia nincs, de lehetőség van (lehet, van valami terve a probléma megoldására, csak idő kell neki hozzá).

Csak fontos lenne, hogy átgondold, és belásd, hogy tényleg kell pénz egy családhoz. Nekem ugyanis hasonló okok miatt ráment a kapcsolatom, mire eleget kerestem egy család fenntartásához.

2010. jan. 20. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!