Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez miért lehet?
Valahol igaza van a barátodnak.
Sőt nagyon jól gondolkodik, h nem csak magára gondol, hanem a gyerekre is, akit majd el kell tartani meg fel kell nevelni, és ahhoz kevés a szeretet,pénz is kell hozzá sok.
biztosan ennek is meg akarja adni a módját. Én is elsüllyednék szégyenemben, ha egy kulcskarika jellegű gyűrűvel kérném meg a barátnőm kezét...
És amíg szülőknél laktok, megértem, hogy nem az eljegyzés az elsődleges célja.
Teljesen igaza van a barátodnak, mert van felelősségérzete... Nem lehet a semmire 2 gyereket világra hozni, rengeteg pénzt nyel a sok pelenka, tápszer és az egyéb felszerelés(babakocsi, játékok stb...).
Ha a szülők nem állnak anyagilag úgy, hogy valamelyest támogatni tudnának benneteket, akkor bele se vágjatok(a gazdasági helyzet még nem áll úgy, hogy előre tervezni lehessen)...
Ha albérletben laktok, akkor pláne ne erőltessétek a dolgot...
Inkább kezdjetek el spórolni...2-3 évig ;)
Ha Te elvonulsz gyes/gyed -re, a Te kereseted nagy része kiesik, csak állami támogatásra az igénytelen kisebbség csinál gyereket(felelőtlenül)...
Sajnos a barátodnak igaza van...Legyél türelmes.
Garancia nincs, de lehetőség van (lehet, van valami terve a probléma megoldására, csak idő kell neki hozzá).
Csak fontos lenne, hogy átgondold, és belásd, hogy tényleg kell pénz egy családhoz. Nekem ugyanis hasonló okok miatt ráment a kapcsolatom, mire eleget kerestem egy család fenntartásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!