Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Nem értem mi van Vele. Bővebben lent
Figyelt kérdés
Van egy lány aki felvett msn-re elkérte a számom,írt sms-t stb:) az első pár napban tök jó volt:( aztán 2 napja mintha nem is Ő lenne,nem ír msnen,nem hív.Azt mondja rossz kedve van,de nem mondja meg,hogy miért..Elvileg tetszem neki,mert azt mondta.Elérte hogy megkedveljem,most pedig szenvedek miatta.Elképzelhető,hogy mást szeret csak nem meri elmondani?:S Szerinte a fiú dolga,hogy keresse a csajt,igyekszem is,de szerintem így nagyon egyoldalú a dolog...meg hát biztatás nélkül nehéz:( Ja és Ő 16éves.
16/F
2010. jan. 19. 23:03
1/6 anonim válasza:
Szerintem beszéld ezt meg vele mindenképpen, ha ezután is marad ugyanilyen egyoldalú a dolog, akkor felejtsd el. Ne te szenvedj a kiscsaj fellángolása miatt!
2/6 anonim válasza:
Figyelj! Ő megtette a kezdőlépést! Ő vett fel msn-re, ő kérte el a számod, ő írt sms-t! Nem elég biztatás?! Más csaj ennyit sem csinál, mert sok csaj még mindig azt gondolja, h a fiúnak kell kezdeményeznie. (Többek között én is, bár ennek ellenére szoktam én is kezdeményezni) Szal ne mondd azt, h egyoldalú a dolog, mert igenis ő tette meg az első lépést! Most rajtad a sor :) És abban is igaza van, h neked kellene keresned őt! Én pl van, h azért nem írok a pasinak, m azt hiszem azért nem ír, mert már nem akar semmit, közben meg csak ő is várja, h lépjek én :D Szar szitu :S De sose lehet tudni!
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
Igazad lehet utolsó:P köszii
2010. jan. 19. 23:26
5/6 anonim válasza:
Hát vagy még az is egy lehetséges alternatíva, hogy addig voltál érdekes, amíg nem tudta, hogy oda vagy érte. :S Sajnos van ilyen, én is ezt csinálom néha. :S De persze az is lehet, hogy tényleg valami problémája van, és nem szereti a gondjait megosztani másokkal. Azért meg, hogy téged is lehangoljon, vagy, hogy ne tudjon veled önfeledten beszélgetni, nem ír rád, vagy keres..
6/6 A kérdező kommentje:
értem köszi
2010. jan. 20. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!