Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, járnátok egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
A barátnőm 20 éves, és még nem volt párkapcsolata. Okos, csinos, humoros lány, de van egy csúnya bőrbetegsége (pikkelysömör), és emiatt nagyon gátlásos a fiúkkal szemben. Egyébként jó fej, van önbizalma is, de ebben a kérdésben valamiért hajthatatlan, azt mondja, ki akar egy ilyen lányt? Hiába győzködöm az ellenkezőjéről.
Mi a véleményetek erről? Esetleg volt már valakinek olyan barátnője, aki hasonló betegségben szenvedett?
2010. jan. 19. 22:30
11/27 anonim válasza:
Én meg ekcémás vagyok,na bumm...mégis teszek a páromnak,és elfogad úgy,ahogy vagyok.Igen,tudom,hogy a kettő nem ugyanaz,de a szerelemben nem fontos,a másiknak milyen betegsége van.Ha tetszik a barátnőd a pasiknak,a normálisabbak nem hiszem,hogy emiatt visszariadnának.Ilyesmit csak a felszínes majmok csinálnak.
15/27 anonim válasza:
Jó, nyilván én is ugyanúgy szeretném a páromat, bármi lenne, de azért ha még nem vagyok együtt senkivel, akkor indulásnak nem a legjobb, ez tény.
16/27 anonim válasza:
Én normális vagyok,nem tartom magam felszínes majomnak,de valahogy mégsem járnék vele..Ez tényleg nagyon csúnya,én egyesen undorítónak tartom..irtózom az ilyen betegségektől :S És azt hiszem,erről én nem tehetek.. :)
17/27 anonim válasza:
most az, hogy valaki elviseli a látványt,valaki pedig írtózik a gondolatától is, h akármilyen beteg bőrfelületet tapintson,az nem felületesség...ugyanaz,mint h vki irtózik a pókoktól.nem lehet mindenki egyforma.
18/27 Srapnel válasza:
Mivel nem fertőző, neked nem lehet bajod tőle.
Ha tetszik, szereted, belsőleg passzoltok, akkor mi a gond?
19/27 anonim válasza:
Azt a srácot se ítélik el aki pl hajszín alapján válogat, akkor miért baj ha vki szeretne olyan párt, aki egészséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!