Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

A barátnőm 20 éves, és még nem volt párkapcsolata. Okos, csinos, humoros lány, de van egy csúnya bőrbetegsége (pikkelysömör), és emiatt nagyon gátlásos a fiúkkal szemben. Egyébként jó fej, van önbizalma is, de ebben a kérdésben valamiért hajthatatlan, azt mondja, ki akar egy ilyen lányt? Hiába győzködöm az ellenkezőjéről.

Mi a véleményetek erről? Esetleg volt már valakinek olyan barátnője, aki hasonló betegségben szenvedett?

2010. jan. 19. 22:30
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Minden csak nézőpont kérdése. Lehet pont jól áll neki fene tudja.
2010. jan. 19. 22:32
 2/27 anonim ***** válasza:
Ugyan már. :) Ez legyen a legnagyobb gond...
2010. jan. 19. 22:32
 3/27 anonim ***** válasza:
73%
Nem járnék ilyen lánnyal mert zavarna a bőrbetegsége.
2010. jan. 19. 22:33
 4/27 anonim ***** válasza:
Az egész testét érinti a betegség? Vagy csak 1-1 helyen?
2010. jan. 19. 22:34
 5/27 anonim ***** válasza:
a hason van pikkelysömör nem? meg derék
2010. jan. 19. 22:36
 6/27 anonim ***** válasza:
2010. jan. 19. 22:37
 7/27 anonim ***** válasza:

Nos a pikkelysömör is lehet sokféle, nagy testfelületet lefedő, csúnya... vagy csak épp egy kicsi...

Szerintem támogatnod kéne, nem olyan nagy baj ez, nem tehet róla, és annyira nem lehet vészes, hogy emiatt ne legyen barátja. Próbáld bátorítani, ne hagyd, hogy ez a dolog feszélyezze őt.

2010. jan. 19. 22:37
 8/27 anonim ***** válasza:
Az az övsömör, az más... pikkely lehet az egész testen is, ezért kérdeztem.
2010. jan. 19. 22:38
 9/27 A kérdező kommentje:
Amennyire én tudom, testszerte van neki, nem az a nagyon súlyos változat, de azért látszik.
 10/27 anonim ***** válasza:
uuuhh lehet mégse kéne erőltetni a dolgot...mondjuk én mindenféle bőrbetegségtől írtózom,ugyh ne hallgass rám:D
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!