Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összeillik egy középiskolai biológiatanár (nő) és egy nagyvállalatnál dolgozó műszakvezető?
Ez alapján akár össze is passzolhatnak, meg nem is. Szerintem nem ez fogja eldönteni.
Nekem van két diplomám, de baromira nem érdekel, hogy a páromnak mi a végzettsége. Az a fontos, hogy dolgozzon, ne legyen munkakerülő és normális, kedves ember legyen.
nálunk egy Műszakvezető 260 ezret visz haza családi pótlék és adójóváírás nélkül
egy biológia tanár kb a felét
na akkor most mi van?
ki van alulképezve fizetésileg
NEM NEM passzol nehogy megkörnyékezd a műszakvezetőt
lenyuld a fizetését
mert ugyis erre megy ki a játék
Mai világban már nem kunszt diplomásnak lenni, komolyan nem értem az ilyen jellegű kérdéseket (mert még ha valami atomfizikus vs. műszakvezető kombó lenne esetleg megérteném az aggodalmat, de egy szimpla középiskolai tanártól ne essünk hanyatt azért). Ne ilyen huszadrangú dolgok döntsenek már, a diploma manapság már szinte semmit nem ér, itt már csak az elhivatottság, találékonyság, rátermettség segít talpon maradni. Amennyiben mindketten értelmes emberek vagytok (mert ezt nem a diploma fogja meghatározni) és jól érzitek magatokat egymás társaságában akkor nincs miről beszélni. Nem mellesleg egész biztos vagyok benne, hogy egy műszakvezető többet keres mint egy középiskolai tanár.
27F
Szia!
Hogyan döntöttél, mi lett a vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!