Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koltoznetek mas orszagba ha a parotok ott el?
Éppen ebben a helyzetben vagyok egy 2 éves gyerekkel megspékelve. Ráadásul az még "fejlettebb" ország. Párom már kint van, havonta tud hazajönni. De én nem szeretnék kimenni.
1, nem beszélem a nyelvet
2, a munkám a magyar nyelvhez köt (szövegíró és magyar tanár vagyok, amit nagyon szeretek)
3, már éltünk huzamosabb ideig messze vidéken, távol a családtól, pont amikor megszületett a kicsi, és rettenetesen egyedül éreztem magam, nem volt semmi segítség, semmi társaság...ez külföldön hatványozottabb lenne
4, itthon vár munka a szakmámban, kint nem tudom mit csinálnék, ha a gyerek oviba megy
Tehát számos érv szól amellett, hogy ne menjek ki, és egy súlyos amellett, hogy kimenjek: hogy együtt legyen a család. Sajnos én mégis maradnék :(
Ha tényleg "párod", akkor "együtt jóban, rosszban".
Milyen közös élet az, ha országhatá(ok) választ(anak) el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!