Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vanitt valaki még akivel csúnyán beszél a barátja?

Figyelt kérdés
Velem újabban csúnyán beszél és nagyon zavar! Tippeket kérnék hogy szoktathatom le róla:( le k.váz ha ideges ilyenek emg le g.cizik !!!:(:(:(
2010. jan. 19. 21:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Velem merne így beszélni a barátom azt hiszem megkapná a beosztását. De eddig sosem fordult elő és nem is fog. Tiszteljük és szeretjük egymást. Egy kapcsolatnak ez az alapja. Szerintem mondd meg neki, hogy fejezze ezt be, mert nem szolgáltál rá ezekre a sértésekre. Ne félj neki megmondani azt, ami téged sért és bánt! Én már tűrtem el pasinak néhány rigolyáját és a fejemre nőtt aztán cseszhettem az egészet. A páromnak mindig mondom szóljon, ha valami nem tetszik neki és ő is ugyan ezt várja tőlem.
2010. jan. 19. 22:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagyon kifordult a világ a sarkából.
2010. jan. 19. 22:42
 13/14 anonim ***** válasza:
ha legközelebb le Qrváz, te is beszélj vele csúnyán! Mond neki, hogy egy sírós kötsög, szemét gennyláda! Majd kiderül, hogy tetszik neki!
2010. jan. 19. 22:44
 14/14 anonim válasza:
Szia sosem fog megváltozni aki egyszer megtette hogy igy beszél veled máskor is meg fogja tenni azért megy mindig vissza mert valamiért nem tud tőled elszakadni de ez a te károdra fog menni ki fogsz készülni keres olyant aki szeret megbecsül es tenyéren hord 25f
2017. jún. 19. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!