Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vanitt valaki még akivel csúnyán beszél a barátja?
Figyelt kérdés
Velem újabban csúnyán beszél és nagyon zavar! Tippeket kérnék hogy szoktathatom le róla:( le k.váz ha ideges ilyenek emg le g.cizik !!!:(:(:(2010. jan. 19. 21:57
1/14 anonim válasza:
Dobjad a fenébe, az ilyen nem is ember
2/14 anonim válasza:
Egy megoldás létezik:küld el a fenébe!Ha már most nem tisztel Téged,akkor később ez csak rosszabb lesz.Én ezek után szóba sem állnék Vele.
4/14 anonim válasza:
pf ez már annak a jele, hogy nem szeret, hidd el..aki vkit szeret,annak nem mond ilyet
5/14 anonim válasza:
Valaki világosítson már fel kérem szépen!
Azt hittem hogy a csajoknak a bunkó, tapló ge*i, megcsalós férfiak tetszenek, a kedves, aranyos, megbízható, őszinte meg kit érdekel.
Egyébként neked meg azt üzenem hogy mondd meg neki hogy téged ez zavar, ha csúnyán beszél veled.Ha nem hallgat rád, akkor valószínűleg nem is szeret annyira.
6/14 anonim válasza:
utolsó, milyen jól beszélsz... én lány vagyok, és teljesen egyetértek:D hülyék a nők ^^
7/14 anonim válasza:
Ugye?:)Na, akkor ennek örülök ha egyetértünk.
8/14 anonim válasza:
Én ilyenre sose lennék képes... És szerintem aki ezt csinálja, az....
20F
9/14 A kérdező kommentje:
:(:(:( ugy gondoljátok, hogy ez anna ka jele, h nem szeret? már régóta csinálja és én marha meg megbocsátok, pedig sírva jön mindig vissza:( h megváltozik..
2010. jan. 19. 22:17
10/14 anonim válasza:
Nem fog megváltozni,mert ő ilyen.Bunkó marad,és bunkón is hal meg.Kár rá az időt,meg az energiát pazarolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!