Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bunkó vagyok? :S
2 hete ismerkedtem meg a mostani párommal, nagyon szeretjük egymást, de egyelőre még nem merem bemutatni a bnőimnek mert félek h leblamálják:S
kérlek vmi tanácsot, v vmi tapasztalatot, amitől nem így gondolom:S
17/L
leszólják... hirtelen nem jutott eszembe a szó:D
köszönöm csak abba a korban vagyok h azért vmennyire számit a barátok véleménye és én rosszul érezném magam amiatt ha leszólnák:S
Esetleg lehet, hogy lényegében a büszkeségeddel küszködsz.
Ha tényleg Büszkeség kontra Szerelem,akkor az utóbbit javasolnám.
Vagy ha esetleg te magad kifogásolsz rajta valami kifogásolhatót, akkor megbeszélhetnéd vele előbb.
Ha magadban biztos vagy, akkor hirtelen mindegy lesz mások véleménye....de legalábbis sokad rangú dolog lesz.
Ez esetben lényegtelenné fog válni.
2 hete ismerkedtetek meg, még ti sem ismeritek egymást rendesen, még egy jó darabig egymással foglalkozzatok csak.
Nem kell mindjárt körbemutogatni fűnek-fának mit egy bazári majmot.
23/F
köszönöm a válaszokat:)
kedves utolsó igazad van h 2hét után még nem kell bemutatni:) lehet idővel benő a fejem lágya..:) idézőjelbe
utolsó előtti:) igazad lehet ebben a büszkeség témában:) és mit mondhatnék neki?:S
hát köszönöm szépen utolsó:)
ez megnyugtatott:) remélem h így lesz :)
azt meg sajnálom h ilyen volt a bnőd:S de ha szereted akk nem érdekel..igazad van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!