Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bunkó vagyok? :S

Figyelt kérdés

2 hete ismerkedtem meg a mostani párommal, nagyon szeretjük egymást, de egyelőre még nem merem bemutatni a bnőimnek mert félek h leblamálják:S

kérlek vmi tanácsot, v vmi tapasztalatot, amitől nem így gondolom:S

17/L

2010. jan. 19. 21:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
:D majd 2 hónap után is bőven elég lesz.
2010. jan. 19. 21:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Leblamálják? Fogalmam sincs mit jelent ez a szó, de gondolom negatív, hogyha olyan barátnőid vannak akik leszólják a barátodat, ne érdekeljen téged, ne beszélj velük, most mit mondjak?:d Rejtegesd a pincében
2010. jan. 19. 21:56
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
ha később mutatod be, akkor nem fogják leblamálni?:S:S:S
2010. jan. 19. 21:57
 4/14 A kérdező kommentje:

leszólják... hirtelen nem jutott eszembe a szó:D

köszönöm csak abba a korban vagyok h azért vmennyire számit a barátok véleménye és én rosszul érezném magam amiatt ha leszólnák:S

2010. jan. 19. 21:58
 5/14 anonim ***** válasza:

Esetleg lehet, hogy lényegében a büszkeségeddel küszködsz.

Ha tényleg Büszkeség kontra Szerelem,akkor az utóbbit javasolnám.

Vagy ha esetleg te magad kifogásolsz rajta valami kifogásolhatót, akkor megbeszélhetnéd vele előbb.

Ha magadban biztos vagy, akkor hirtelen mindegy lesz mások véleménye....de legalábbis sokad rangú dolog lesz.

Ez esetben lényegtelenné fog válni.

2010. jan. 19. 22:03
 6/14 kolosszus22 ***** válasza:

2 hete ismerkedtetek meg, még ti sem ismeritek egymást rendesen, még egy jó darabig egymással foglalkozzatok csak.

Nem kell mindjárt körbemutogatni fűnek-fának mit egy bazári majmot.

23/F

2010. jan. 19. 22:07
 7/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

kedves utolsó igazad van h 2hét után még nem kell bemutatni:) lehet idővel benő a fejem lágya..:) idézőjelbe

utolsó előtti:) igazad lehet ebben a büszkeség témában:) és mit mondhatnék neki?:S

2010. jan. 19. 22:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted, nem mindegy, hogy mit mondanak a barátnőid?
2010. jan. 20. 00:14
 9/14 anonim ***** válasza:
szia. nekem két hónapja van egy barátom aki 3 évvel fiatalabb mint én. 23 vagyok. DE! Mivel nála megtaláltam már most azt amit kerestem, és szeret stb, nem érdekel más véleménye. Barátnőmnek csak képen mutattam de egyből le fikázta. Szép barátnő mondhatom. Volt olyan kapcsolatom hogy azon filóztam mit szólnak majd mások, a rokonok, barátok, de mind ez azért volt, mert őt nem szerettem. Hidd el két hét még nagyon korán van. És ha szerelmes leszel, nem fog érdekelni senki véleménye :)
2010. jan. 20. 11:52
 10/14 A kérdező kommentje:

hát köszönöm szépen utolsó:)

ez megnyugtatott:) remélem h így lesz :)

azt meg sajnálom h ilyen volt a bnőd:S de ha szereted akk nem érdekel..igazad van :)

2010. jan. 20. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!