Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék becsajózni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék becsajózni barátnöt szerezni?

Figyelt kérdés

17 f már nagyon szar hogy egyedül vagyok

és már nagyon szeretnék barátnöt ebben segitsetek az igaz viszahuzódobb vagyok de már az is átt futot a fejemen hogy felkötöm magam

2010. jan. 19. 21:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Szemelj ki egy lányt bókolj neki keresd a társaságát majd ha látod rajta h kedvel hívd el bulizni a buli egy jó pillanatában csókold meg!!! (de ne itasd le) az csak rossz véghez vezet!!! sok sikert 17/L :D
2010. jan. 20. 08:09
 12/19 stalone ***** válasza:
82%
Szerintem menny el a haverokkal inni(persze olyan helyre ahol lányok is vannak), rugj be, de csak finoman, piásan nem vagy gátlásos, nekem is sikerült leküzdenem, mert n is igy nyitottam, lehet valaki szerint gáz, de ez van.. viszont azóta szedtem elég önbizalmat, nem kell pia a csajozáshoz vagy komoly barátnő szerzéséhez. Ne feled! Nem undoritora inni magad hanem csak éppen humorosra be csiccsantani.
2010. jan. 20. 16:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem az írásról szól, de ha már ennyire se adsz magadra, hogy rendesen írj, akkor ne csodálkozz, ha a lányok se adnak rád. Amúgy 17 évesen nem fogsz találni veled egykorút.. mivel a csajok mindig a náluk 2-3 évvel idősebb pasikra buknak. Én is 17 vok és 15 a barátnőm. De megvagyunk, szóval nincs gond:)
2010. febr. 7. 21:20
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem az irásról,a sirásról van szó,bőőőőgnek a nyelvtan miatt!!!
2010. febr. 7. 21:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Idegesítőek vagytok kajak! Attól mert valaki helyesen ír még nem lesz barátnője! 21f
2010. febr. 7. 21:46
 16/19 anonim ***** válasza:

hmm úgy látom a kérdezőn kívűl viszont van 1-2 pedo.

A kérdés értelmes!! Én is kb így vagyok mint te csak ögyilkosság nélkül. Szal már 2-en várjuk a válaszokat :D

2010. febr. 7. 22:12
 17/19 anonim válasza:

Elöször is: még " csak " 17 vagy! :))

Ha 30 lennél és még mindig egyedül lennél, akkor már pánikolhatnál, de így még tök felesleges!

Másodszor pedig, azt senki nem tudja neked megmondani,h. hogyan szedj föl egy lányt!

Csak add önmagad , legyél kedves és barátságos.

Hidd el, majd neked is jön egy ( vagy sok :D ) lány az életedbe, aki kilendít az egyedülállóságból! :)

És ne gondolj olyan hülyeségekre , mint az öngyilkosság! :O :)

2010. febr. 7. 22:28
 18/19 anonim ***** válasza:

"Idegesítőek vagytok kajak! Attól mert valaki helyesen ír még nem lesz barátnője! 21f"

Nem-e? Ha felvesz valakit msnre és elkezd neki körmölni mint egy hülyegyerek úgy, hogy a csaj azt se fogja érteni, hogy ő maga lány-e még akkor megnézem, hogy így, hogy fog szerezni. Én szabályosan falra mászok attól, ha valaki nem tud helyesen írni.

2010. febr. 8. 06:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Magyar Helyesírási Szótár. Tuti,bevált módszer. ;)
2010. febr. 8. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!