Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék becsajózni barátnöt szerezni?
Figyelt kérdés
17 f már nagyon szar hogy egyedül vagyok
és már nagyon szeretnék barátnöt ebben segitsetek az igaz viszahuzódobb vagyok de már az is átt futot a fejemen hogy felkötöm magam
2010. jan. 19. 21:00
2/19 anonim válasza:
Rakd fel magad valamelyik netes társkeresőre.
3/19 A kérdező kommentje:
én a 12 évere gonfoltam azzal
netes társ keresön ben vagyok és hát semi
2010. jan. 19. 21:08
4/19 A kérdező kommentje:
akkora kor külömbség sok
de inkább tanácsnak jobban ürülnék
2010. jan. 19. 21:14
6/19 anonim válasza:
Légyszíves tanulj meg helyesen írni, mert majdnem sírva fakadtam. Köszi.
7/19 A kérdező kommentje:
jaj ez most nem az irásról szól
2010. jan. 19. 21:31
8/19 anonim válasza:
Nem azt írásról szól, de szomorú, hogy a mai fiatalok megkülönböztetnek ilyet. A helyes írás alapvető része a kultúrált megnyilvánulásnak.
9/19 anonim válasza:
Ne haragudj, de annyira borzalmas a helyesírásod,mindenképp próbálj meg változtatni ezen.Persze nem a legfontosabb, de ha például egy netes társkeresőn is így írsz valakinek, ill. így van írva a bemutatkozószöveged, akkor az sokakat elriaszthat, ugyanis akárhogy is nézzük, az írásképe elég sokat elárul az emberről.Nem is értem, néhány hibád annyira érthetetlen, olyan szinte mintha direkt csinálnád.(persze gondolom ez nem így van :)
10/19 anonim válasza:
Szia,
Figyi, mert a leghatásosabb módszert fogom leírni neked. Határozd el magadban kit szeretnél. És menj oda hozzá. Mond meg neki hogy szimpatikus és hogy szeretnéd megismerni. Hidd el ennyi az egész. Nekem van nem is egy 19 éves haverom akiknek még sosem volt barátnőjük, mert féltek odamenni valakihez. Legyél udvarias, ápolt, kedves. Ennyi csak oda kell menni egy lányhoz:D Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!