Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék becsajózni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék becsajózni barátnöt szerezni?

Figyelt kérdés

17 f már nagyon szar hogy egyedül vagyok

és már nagyon szeretnék barátnöt ebben segitsetek az igaz viszahuzódobb vagyok de már az is átt futot a fejemen hogy felkötöm magam

2010. jan. 19. 21:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
az öngyilkosság sose megoldás!
2010. jan. 19. 21:01
 2/19 anonim ***** válasza:
77%
Rakd fel magad valamelyik netes társkeresőre.
2010. jan. 19. 21:04
 3/19 A kérdező kommentje:

én a 12 évere gonfoltam azzal

netes társ keresön ben vagyok és hát semi

2010. jan. 19. 21:08
 4/19 A kérdező kommentje:

akkora kor külömbség sok

de inkább tanácsnak jobban ürülnék

2010. jan. 19. 21:14
 5/19 anonim ***** válasza:
50%
írj privit:D
2010. jan. 19. 21:20
 6/19 anonim ***** válasza:
Légyszíves tanulj meg helyesen írni, mert majdnem sírva fakadtam. Köszi.
2010. jan. 19. 21:24
 7/19 A kérdező kommentje:
jaj ez most nem az irásról szól
2010. jan. 19. 21:31
 8/19 anonim ***** válasza:
65%
Nem azt írásról szól, de szomorú, hogy a mai fiatalok megkülönböztetnek ilyet. A helyes írás alapvető része a kultúrált megnyilvánulásnak.
2010. jan. 19. 22:29
 9/19 anonim ***** válasza:
78%
Ne haragudj, de annyira borzalmas a helyesírásod,mindenképp próbálj meg változtatni ezen.Persze nem a legfontosabb, de ha például egy netes társkeresőn is így írsz valakinek, ill. így van írva a bemutatkozószöveged, akkor az sokakat elriaszthat, ugyanis akárhogy is nézzük, az írásképe elég sokat elárul az emberről.Nem is értem, néhány hibád annyira érthetetlen, olyan szinte mintha direkt csinálnád.(persze gondolom ez nem így van :)
2010. jan. 20. 01:18
 10/19 anonim válasza:
82%

Szia,

Figyi, mert a leghatásosabb módszert fogom leírni neked. Határozd el magadban kit szeretnél. És menj oda hozzá. Mond meg neki hogy szimpatikus és hogy szeretnéd megismerni. Hidd el ennyi az egész. Nekem van nem is egy 19 éves haverom akiknek még sosem volt barátnőjük, mert féltek odamenni valakihez. Legyél udvarias, ápolt, kedves. Ennyi csak oda kell menni egy lányhoz:D Sok sikert!!!

2010. jan. 20. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!