Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudjam a páromnak hogy nem tetszik a haverja?
Nem szoktam hazudni, főleg nem a páromnak. Egy hónapja vagyunk együtt és a legjobb haverja szokott velünk lógni. Nekem a párom előtt nagyon tetszett a "haver", és ez most is így van, hiszen nem változott kinézetre, de nem közeledek felé, szinte egymásra sem nézünk, egymáshoz sem szólunk. A párom viszont elég féltékeny típus, és bár nem mondta, sztem azt várja h mondjam, nem tetszik a haverja, mert elég gyakran szóba hozza mikor kettesben vagyunk és dícséri...például hogy milyen jó a haja, v "milyen jól áll neki az a ruha, nekem nem áll ilyen jól", stb. Ilyenkor azt kéne hazudnom neki, h nem néz ki jól a haverja, nem tetszik nekem? Vagy mondjam meg neki h tényleg jól néz ki a haverja is? Vagy ne reagáljak rá, ahogy eddig is tettem?
20/L
Miért van együtt a mostani pároddal, ha tetszik a haverja?
Szerintem ez a barátoddal sem tisztességes, ugyanis gondolom ő elvárná, hogy ha együtt vagytok, akkor legalább dicsérd meg, hogy jól néz ki és ahogy látom, nem ok nélkül féltékeny.
Félre ne érts, nem leszólni akarlak, de nem hinném, hogy hosszútávon ez jó ötlet lenne a pároddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!