Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ritkán adom fel egy lánynál az udvarlást, főleg, ha megszerettem. Miért van ez így?
Figyelt kérdés
én nekem van egy elég erős jellemhibám, miszerint: minden megoldható, nincs lehetetlen, sosem szabad feladni, küzdeni a végsőkig. csakhogy ez tényleg jellemhiba, nem értékelendő cselekedet, gondolkodásmód, úgy vettem észre. és nagyon nehezen adom fel egy lánynál. de ha feladom, akkor véglegesen, nincs visszaút, nincs esély semmire, még ha ő akarja, nagyon. egyszerűen, ha feladom, akkor tényleg feladom. hogy lehet ezt valahogy élhető módra csiszolnom?2010. jan. 19. 20:19
1/2 anonim válasza:
Szokták mondani hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni. Már abban az esetben ha már az elején látod hogy a csaj nem úgy közelít feléd ahogy te. Akkor már nem érdemes vele foglalkozni, csak olyanért érdemes küzdeni akin látod is hogy tolerálja a dolgot
2/2 A kérdező kommentje:
hát jó, persze, én sem próbálkozom veszett üggyel. de ha nagyon sok a pozitívum, akkor kitartok, még akkor is, ha eléggé vacakká válik a helyzet.
2010. jan. 19. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!