Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hóditsak meg valakit, akit nem ismerek?
Figyelt kérdés
Nem tudom az illető hova jár szórakozni, nincs közös ismerősünk, eddig 3szor találkoztam vele, minden alkalommal munka miatt.
Nagyon tetszik, de nem tudom van-e valakije, és szeretném kideríteni, hogy ő hogyan érez.
2010. jan. 19. 20:17
1/5 anonim válasza:
pl szija cica van gazdád vagy szija ismerlek ha nem akkor szeretnél közelebről vagy találki magadvmi jót
de ezek nekem beszoktak jönni
2/5 A kérdező kommentje:
sajnos az illető olyan beosztásban dolgozik, amiben nem engedhetem meg magamnak ezt a stílust
2010. jan. 19. 20:26
3/5 anonim válasza:
Hivd el egy kavera munkaidon kivul. Ha belemegy, akkor valoszinuleg erdeklodik irantad, a tobbi meg beszelgeteskor ugyis kiderul...
4/5 anonim válasza:
akkor megegyszerű adsz felé pár jelzést oszt egyszer elhivod vacsira és kész
5/5 A kérdező kommentje:
Ez jó lenne, csak sajnos a helyzet ennél bonyolultabb. Nem együtt dolgozunk, sőt nem is egy városban lakunk.
Valójában ő orvos, akihez véletlenül keveredtem el. Már 3szor voltam nála, és még kell mennem párszor. Na ilyenkor mit lehet tenni?
2010. jan. 19. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!