Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek a barátomtól mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a barátomtól mit tegyek? SEGÍTSÉG

Figyelt kérdés

Kiakad olyanokon mit nézek mit szeretek hallgatni szó nélkül kitörli azokat a zenéket a telefonomból ami neki nem tetszik.

Probálja megszabni mire költsem a fizetésemet. Van mikor tippmixezek ezért nagyon haragszik.

Volt mikor kicsit össze szolalkoztunk mert avon tanácsadó nő szerettem volna lenni és Én haza akartam volna menni elekerülni a veszekedést és errre nyilvános helyen el kezdte csapkodni az asztalt ...

Volt mikor a buszon mondtam neki hogy nem tetszik az a zene nekem amiről beszél és kiabált velem hogy mit képzelek magamról de nem régibe le feküdtem aludni ő el kezdte ütögetni a telefonomat hogy felkeljek el vettem tőle betettem a párna alá ( nála aludtam ) arrébb lökött ki szedte a telefont le rángatta arólam a takarót mert ő úgy érezte hogy elhúzodok Tőle ... ha el akarok menni nem akar elengedni volt már mikor szájára vette az édesanyukámat is. Nem ilyen volt mikor megismertem ! és már meg ütötte a húgát is egyszer " úgy hogy egy oráig feküdt utána " elmondása szerint és azért mert hozzá vágta a forró kávéfőzőt mert valami össze kaptak... szerintetek képes lenne engem is megütni ? töbször volt hogy szakítok vele csak meg igérte hogy változik de nem nagyon akar... persze nekem is vannak hibáim csak nem ilyenek.. szex az nincsen mert meg mondtam neki amig ilyen viselkedést tnanúsít addig biztosan nem lesz semmi.. egy valaki tudna nekem ebbe segíteni hogy csak velem volt ilyen vagy másokkal is ilyen.. az a volt barátja akivel ismerkedtem annó .. de Ő is egy érdekes eset szereti beképzelni ha már valaki ráír akar tőle valamit.. és a barátom sem díjazná sőt lehet még egy vita kezdetét venné ezzel. 1 éve vagyunk együtt én 18 L Ő mindjárt 20 F

2014. szept. 17. 08:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%
Na ez az a típus akit sürgősen ott kell hagyni a francba.És minél gyorsabban otthagyod annál jobb.Mert ez tönkre fogja tenni az életedet.Egy kapcsolat nem arról szól ahogy ti éltek most.Jelenleg nálatok az a helyzet hogy a párod teljesen birtokolni és irányítani akar téged.Mindent elő akar írni neked,és ez egyre csak rosszabb lesz majd.És igen,előbb-utóbb téged is meg fog verni.Egyébként nem lesz egyszerű megszabadulni tőle.Mert a tulajdonának tekint.Készülj fel rá hogy nehéz szakítás lesz.Valószínűleg egy ideig még zaklatni fog.
2014. szept. 17. 09:23
 12/14 anonim ***** válasza:
52%

Hagyd el!

Siman kepes lenne teged is megutni, es az nem csak egy pofon lenne, hanem annal joval tobb.

2014. szept. 17. 10:21
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
Hagyd el. Ha úgy érzed nem engedné, bántana, akkor szólj szüleidnek, tesódnak, bárkinek.
2014. szept. 17. 10:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Miért vagy együtt egy ilyen beteg állattal? Szedd már össze magad.
2014. szept. 17. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!