Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az oka annak, hogy huszonév...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy huszonéves srácok (persze nem mind) inkább választják a tizenéves lányokat, mint a saját korosztályukat?

Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 23:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ez a huszonéves korszak eleje amúgy is olyan, hogy mindenki mérhetetlenül csalódott, kiábrándult és leveszett. Egy tizenévesben még inkább megvan a lelkesedés. Szóval könnyebb próbálkozni fiatalabbaknál.

Én hülye mindig idősebbekkel kezdek ki, pedig a 18 évesek döntő többségénél nyert ügyem lenne.

2014. szept. 17. 00:13
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

És mi az oka annak, hogy huszonéves lányok (persze nem mind) inkább választják a 30 éves férfiakat, mint a saját korosztályukat?

Mert már gyereket, házat, esküvőt akarnak.

Egy fiú a 20-as évei elején még nem gondol ilyenre, élvezni akarja az életet, persze ez nem azért van mert később érnek, csak más a mentalitás, ezért kezdenek inkább egy 17 évessel.

2014. szept. 17. 00:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
szerény véleményem szerint azért mer könnyebb őket "megszerezni" a 20 éves korosztály túl anyagias .
2014. szept. 17. 00:19
 14/18 A kérdező kommentje:

Tehát akkor a huszonéves nők már lelkileg öregek? A huszonéves pasik miért nem?

Hát, a tanulmányaim miatt nekem pont nem lehetséges, hogy az elkövetkezendő 5-10 évben családot alapítsak, amit a harmincas pasik szeretnének, a saját korosztályom szerint (akik ugye nem is akarnak még családot) meg akkor öreg vagyok. Szép.

2014. szept. 17. 00:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A húsz de főleg 25 feletti nőkben már megjelenik az "élelmesség" rossz aspektusa szerintem. Sokkal hajlamosabbak arra, hogy megjátsszák magukat, felhasználják a pasit erre arra, aztán a végén, mikor már azt hiszi a srác, hogy kezdenek összejönni a dolgok, hirtelen dobva lesz. A tizenévesek talán őszintébbek és nem futtatnak veled felesleges köröket és nem cicáznak veled, húzzák az agyadat stb. Nekem egyetlen tapasztalatom volt egy 24 éves csajjal, hogy elvárásait talán a Jóisten tudta volna teljesíteni, ennek ellenére udvaroltam neki erőmön és időmön felül, mert az elején szimpatikus volt. Na a vége az lett, hogy én kb. egy csicska lettem, aki mindig akkor jöjjön segíteni stb., mikor ő füttyent, ha én szerveztem volna valamit, mindig jöttek a kifogások, hogy ezért meg amazért nem jó, nem jön el sehova. Nagynehezen bevallotta, hogy nem akar tőlem semmit, de amíg csak tudta, kétségek közt tartott, de aztán egy idő után már nem engedtem magam kihasználni és akkor be kellett vallania. Szóval menjen az összes ilyen nő az anyja pi.ájába!
2014. szept. 17. 12:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Mi az oka annak, hogy huszonéves srácok (persze nem mind) inkább választják a tizenéves lányokat, mint a saját korosztályukat?

- A huszonéves lányoknak már nem kellenek, mert túl gyerekesek. A tizenéves kis csajok körében meg menők, hogy már vehetnek cigit, meg piát és lehet menni velük bulizni.

Mi az oka annak, hogy huszonéves lányok (persze nem mind) inkább választják a 30+os férfiakat, mint a saját korosztályukat?

- Mert komolyabbra vágynak már, mint a minden hétvégén buli, haverok. Törődésre vágynak, olyanra aki nőnek kezeli őket nem a következő haveri találkán ossza meg, mint egy újabb szextrófeát.

2015. jan. 26. 18:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez azért van (bár régi a kérdés, azért leírom), mert a tizenéves lányok huszonéves fiúkra vagynak, a huszonéves lányok pedig érett, tapasztalt huszonéves fiúkra, akiknek viszont nem volt alkalmuk tapasztalódni az előbbi miatt - így aztán maradnak számukra a tizenéves lányok.
2015. jan. 26. 18:56
 18/18 anonim ***** válasza:
56%

16-os jó nagy hülyeségeket írtál.

Először is a 20-as nők nagy része, se komolyra, se törődésre, se odafigyelésre nem vágyik. Ezt amúgy nagyon sok 20-as sráctól megkapnák, csak az ugye nem kell nekik. Legtöbb fiatal nő a 30-asoktól csak bszást, vagy pénzt, vagy mindkettőt egyszerre akar. Ez mióta számít komolynak?

Huszonéves fiúk éretlenek? Ne magadból, vagy a férfiismerőseidből indulj ki, ha lehet!

Nőknek nem fontos a minden hétvégén buli? Már megbocsáss, de pont, hogy a nők élik legalább 30 éves korukig a ku.rva korszakukat, és semmi komolyra nem vágynak. Tehát a két nem közül a nők az éretlenebbek!

2015. márc. 14. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!