Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet úgy egy kapcsolat hogy az egyik fél kollégiumos?
Figyelt kérdés
Működik úgy egy kapcsolat hosszútávon, hogy az egyik fél kollégiumba jár? Tudom, hogy bizalom kérdése, de milyen egy koleszban? Vannak vkinek ilyesmi tapasztalatai, hogy koleszos és azért szakított a barátjával, mert nem mehetett tovább a kapcsolat úgy?2010. jan. 19. 19:14
1/6 anonim válasza:
igen mi pl azért szakítottunk. nagyon nehéz úgy hogy csak hétvégén találkoztok. Ráadásul még a legszigorúbb kollégiumban is nagyon durva dolgok történnek nap mint nap. Sztem kb 95% hogy megcsalná az a fél a másikat aki bent van. De ha imádjátok egymást próbáljátok meg, egy hónap után már észreveszitek hogy jó-e úgy nektek.
2/6 anonim válasza:
Müködhet, nekem is müködött és voltam a kolis, és fiú lány koli volt egybe.
3/6 anonim válasza:
Két kapcsolatom volt kollégium ideje alatt, mindegyik szakításánál közrejátszott, de ettől függetlenül úgy érzem, működhet. Ha már amúgyis problémák vannak a kapcsolatban, akkor segíthet erre rá a kollégium.
Problémákat szülhetnek az MSN-beszélgetések, hosszú telefonálások észrevételeim szerint. Mert napról napra nincs mindig új téma, amiről sokat lehetne beszélni, és legalább az egyik fél hajlamos ilyenkor unni a dolgot, ha csinálhatna mást is helyette. Erre figyelni kell, hgy ha kevés is a beszélgetés, de ne vigyétek túlzásba. "A kevés néha több."
A megcsalás, bulizás meg nem jár a kolis élettel, ugyanolyan eséllyel fordulhat elő, mint bármilyen más esetben.
4/6 anonim válasza:
Ezt sem tudod, nem láttad te a Transformers 2-t?
5/6 A kérdező kommentje:
Nem.
2010. jan. 19. 21:02
6/6 anonim válasza:
én idén mentem koleszba ugy, hogy kapcsolatban voltam már másfél éve. nem tartott sokáig a dolog, mert uj város, uj környezet, uj arcok és nem feltétlenül a koleszban. én azon kivül ismertem meg a jelenlegi barátomat, azota is megvagyunk és most költöztünk össze. tehát részemről nem müködött, mert kevés tali, meg stb. és gondolj bele: belecsöppensz egy uj "világba" , ahol te is megfogsz valamennyire változni. más emberekkel járkálsz el, más helyekre és kiszakadsz a megszokott környezetedből, ahol már megszoktad, hogy te és a párod vagytok. nekem legalábbis ilyen érzésem volt. de ez emberfüggő persze:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!