Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen tényleg könnyű párt találni?
Figyelt kérdés
2014. szept. 15. 20:06
11/16 anonim válasza:
Ha kimozdulsz és elmész mindenféle rendezvényre, akkor lehet. Bár én ezt egyetemtől függetlenül teszem (már nem járok oda), de tavaly megismertem valakit a koliban, idén összejöttünk (majd szétmentünk).
12/16 anonim válasza:
Nekem nem jön be a saját korosztályom, így nálam kizárt, hogy egyetemista sráccal járjak. Amúgy körülöttem is azt látom, hogy a többségnek "külsős" párja van, inkább csak egyéjszakás kalandok vannak a bulik után, aztán meg a szégyenkezés, mikor be kell ülni egy közös órára.
13/16 anonim válasza:
Attól függ milyenre mész.. Corvinus, ELTE, Pázmány szerintem nem probléma mivel oda eleve több nő jár. Ilyen BME féle helyeken szinte esélyed sincs, kb van karonként 5-10 nő. Pl gépész 480-ból volt 5 nő, amikor én jártam anno.
14/16 anonim válasza:
Én könnyen találtam, többet is (BGF).
15/16 anonim válasza:
Szerintem is annyiból jobb, hogy hasonló korosztályú, és vélhetően szellemi szintű emberekkel vagy körülvéve. De ha amúgy nem próbálkoztál, itt se lesz könnyű. Ahol én vagyok, ott az órákon sokkal több a fiú, mondhatni 90% vagy több, de magán az egyetemen vannak olyan karok, szakok, ahol sok csaj van, ezeket ugye látod a tanulóhelységekben, az épületek között, a büfékben stb. de ezekkel nem kerülsz akaratlanul konkatktba, hanem ugyanúgy kezdeményezned kell mint akárhol. Tehát mint mondtam annyi, hogyha tökös vagy akkor egy szűk helyen sok csaj közül tudsz válogatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!