Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha annyi minden után képes volt csak így eldobni, akkor nem vagyok valami értékes ember, ugye?
Sok évig együtt voltunk(15 éves kortól-21-ig), megtettem érte mindent, segítettem neki, olyan helyzetekben maradtam mellette amikor más senki.
De felnőtt és eldobott magától,kiszeretett belőlem.. már nem férek bele az új életébe, ahogy ő fogalmazott:"döntöttem,felnőttem és már nem akarlak".
Mindent megígért és én is neki...Ebből csak az én ígéreteim maradtak, 3 hónap eltelt és azóta olyan vagyok számára,mint egy teljesen idegen ember, aki éli az életét és a múlt nem jelent neki semmit.
Ennyire felejthető vagyok? Ennyire egy senki, akit csak így el lehetett dobni?
El kell fogadnod! - talán még örülnöd is a helyzetnek.
Ha együtt maradtok, újabb 6 éven belül 1-2 gyerek és akkor hagy el, az még rosszabb lenne.
.
Ha mindenki betartaná igéretét, nem lenne válóperes ügyvédre szükség. (Ám lehet, hogy válás helyett több lenne a házastársi gyilkosság...)
.
Lép a lehető legrövidebb időn belül túl rajta. Belül fájhat, de ő ne vegye észre rajtad. Ha beszéltek, mondhatod azt is, milyen jó, hogy ez történt, új lehetőségek nyíltak meg előtted.
.
Tudod, a sz@ron vigyorogva kell ülni, akkor nem sajnálnak, hanem irigyelni fognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!