Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van kiút a kapcsolat és szociális fóbiából?
Figyelt kérdés
30 éves, depressziós, lelki sérült pasi vagyok. 6 éve volt egy nagy csalódásom, szörnyen a földig alázott, ami után elkezdtem teljesen leépíteni a kapcsolataimat. Senki nem látta, hogy szarul vagyok, vagy, csak senki nem akarta látni és úgy voltam vele, hogy nem kellenek üres kapcsolatok és a végére, gyakorlatilag csont egyedül maradtam 30 éves koromra. Nincsenek barátaim, barátnőm, ha nagy ritkán társaságban vagyok, szorongok, feszélyezve érzem magam. Új kapcsolatot gyakorlatilag nem tudok kialakítani. Szeretnék barátnőt, barátokat, kapcsolatokat, de egyszerűen nem megy. Van kiút ebből?#ismerkedés #barátnő #magány #kapcsolat #depresszió #szociális fóbia #lelki beteg #lelki sérülés #kapcsolatfóbia
2014. szept. 15. 15:54
11/11 anonim válasza:
Egy nőtől ne várj semmi jót. Főleg igazmondást/tisztességet ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!