Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy pasinak az idősebb nők jönnek be?
Hajrá:) Jó látni hogy nem minden pasi akar mindenáron fiatalabb csajt.
Amúgy pl a férjem pont ennyi idős volt, 22 éves amikor összeházasodtunk:D (én akkor 25 voltam). Bár nyilván nem erre gondoltál. Csak azért írtam le, hogy lehet komoly kapcsolatod idősebb nővel is simán.
hàààtt...de valahogy igen..közelítesz.Nem muszáj azonnal meghàzasodni, de egy normális kapcsolat lenne az alap/cél. Fiatalabbakkal nem jövök ki.Valahogy a gondolkodás mentünk nem egyezik az enyémmel..meg ugy alapjába véve abszolút nem az esetem. Tőlem lehet 25/30/33 éves is...ha megvan köztünk a harmónia. stb.. :)
De legalább nem nem csak terv..hanem ezekszerint megvalósítható is. Köszönöm a válaszokat.
Mr.King. ..nektek viszont Sok Boldogságot! :)
Van esély rá! Biztosan Te érettebb vagy a korosztályodnál. Ha komoly vagy és elkötelezett, miért lenne baj, hogy az idősebb nők érdekelnek? A társadalmi sztereotípiák olyan butaságok.
Viszont azt írod, hogy "csak legyen meg a harmónia", lehet akár 25 éves is, pedig az nem olyan nagy korkülönbség, szinte ugyanaz. Egy 22 éves lánnyal miért nincs meg a harmónia? Mi a baj velük? Tényleg érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!