Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők 30 felett! El tudnátok képzelni egy fiatalabb férfival?
A kérdés adott és [teljesen csak a véleményekre vagyok kíváncsi, nem ismerkedési szándékkal írtam ki].
23 éves vagyok és azt kellett tapasztalnom, hogy a fiatalabb illetve még a korombéli lányok/nők is nagyon éretlenek mind. Nem arról van szó, hogy ne szeretnék elszórakozni néha picit, de teljesen gyerekesen gondolkodnak a komolyabb dolgokban is... az nekik a szórakozás, hogy elmennek valami szórakozóhelyre ahol isznak/táncolnak és ennyi. El sem tudják nélküle képzelni az életüket. Persze szívük joga, nem akarok ítélkezni. De ez engem taszít, nagyon-nagyon.
Én ennél nyugodtabb, családcentrikus vagyok. No nem halvérű, igenis jó egy kicsit szabadjára engedi olykor, de nem így és nem ebből áll az életem. Nem feltétlen vágyom gyerekre, de nem is úgy akarok összejönni valakivel, hogy "tapasztalatnak jó lesz, de úgy sem ő lesz a feleségem - tart amíg tart". Csak komoly szándékkal jönnék össze valakivel, de azt veszem észre, hogy ez a felfogás a korosztályomtól teljesen idegen. Kíméljenek kérem szépen azok, akik azt hangoztatják, hogy "ki kell élned magad", mert ismerem az álláspontot és színtiszta hülyeségnek tartom.
Szóval 30-40 közti nők véleménye érdekelne. Ti el tudnátok komolyat képzelni egy komolyabb gondolkodású 23-24 éves személlyel?
Hmmm.....ez érdekes kérdés.
Én így közelebb a 40-hez mint a 30-hoz egyenlőre a te korosztályodból csak szexkapcsolatra kerestem/találtam férfit, mivel most nem olyanok a körülményeim hogy egy komolyabb kapcsolatot fel tudjak vállalni, de nem tartanám kizártnak, hogy ha a férfi agyilag elég érett és sokmindenben (gondolkodásmód, nézetek, stb.) passzolnánk, emellett persze működne a kémia is köztünk, hogy ne lehetne elképzelni egy hosszú távú kapcsolatot.....aztán az élet úgyis eldönti, hogy jó döntés volt-e vagy sem.
De maga a korkülönbség nem feltétlen jelent rögtön akadályt, hiszen sok olyan pár van akik egyidősek és nem passzolnak, míg vannak olyanok is akik, 10-15 év korkülönbséggel boldogan élnek :)
Tetszik a gondolkodásod.
Igen, el tudnám képzelni, már egy ideje ez motoszkál a fejemben. Volt több korodbeli akivel nagyon jól elbeszélgettem, leveleztem, és volt két olyan is, akik egyik pillanatról a másikra eltűntek, jól megvoltunk(neten), szóval nem értem, legalább annyit írhattak volna, hogy meggondolták magukat.
Én csakis komolyan gondolnám és olyannal szexelek, akivel bármit el tudnék képzelni.
Van Bors Marinak két könyve ezzel kapcsolatban, nagyon jók.
34N
Igen, egymásnak.
És ismerkedtél már 30-40 közötti nőkkel élőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!