Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha meglehetne valahogy torolni egy ffin hogy megcsalt, fizikailag, ki hogy tenné?
Javítás:Nagyot nyertem!
Nekem amúgy minden párkapcsolatomban nagy érzelmek voltak,de mikor megcsalt a lány,már nem tudtam megbizni benne!A hazugság öli meg az egészet!Távkapcsolatnal meg a vagyakozasrol szólnak a dolgok,ezek amolyan Pótlék kapcsolatok
"Ha vki megcsalja a párját egyszer az többször is megfogja!" <--- Így van, az emberek többsége alapvetően ilyen. De ez mitől is gond? Ha mindezt őszintén, nyíltan teszi és ezt te is szabadon megteheted bármikor akkor már nem is megcsalás...
"Én csak addig vagyok együtt valakivel amíg szeretjük egymást és nem jöhet szóba egy 3.személy!" <--- Ha te azért eldobod, mert lefeküdt valaki mással, akkor sosem szeretted igazán! Akit szeretsz annak meg tudsz bocsátani!
Másrészt attól hogy lefeküdt valakivel még nem jelenti azt, hogy nem szeret téged! Valami nem volt rendben a párkapcsolatotokkal és jó eséllyel a szexuális életetekkel. Inkább vegyél egy nagy levegőt, nyugodj le és beszéld meg vele, hogy mi a baj, miért tette. Te sem vagy tökéletes, te is hibázhattál valahol. Ne okold kérdezés nélkül csak és kizárólag őt!
"Viszont maradjunk a kérdésnél,ki mennyire durván torolna meg ha megcsalja a párja" <--- Ez a kicsinyes bosszulkodás értelmetlen. Ha azt állítod hogy valaha is igazán tiszta szívedből szeretted őt, akkor inkább beszéld meg vele, hogy miért tette, mi a baj. És nem utolsó sorban köss vele kompromisszumokat, ha szükséges!
A párod, nem a rabszolgád, ne akard láncra verni bármi áron!
4-es nem vitatkozik veled,én nem tudom azt megbeszélni hogy felrekefelt!Én arra következtetek ebböl hogy nem jó velem a szex,és ha máshol keresi azt,akkor én már nem feltétlen vagyok számára az a személy aki feltétlen fontos!
Amúgy meg ha a lány látja hogy megcsalt és Te elnézed neki,az egy dolog hogy lúzernek néz,még hazudozni is fog,naiv aki hisz egy ilyen hazug embernek,ha az a társa is Volt!
"Nekem amúgy minden párkapcsolatomban nagy érzelmek voltak,de mikor megcsalt a lány,már nem tudtam megbízni benne!" <--- A bizalom nagyban függ attól, hogy egy saját használatú szexrabszolgának tekinted a párod vagy egy szabad embernek.
"A hazugság öli meg az egészet!" <--- Pontosan! Ezért kell az ilyesmit is nyíltan megbeszélni, akár utólag, akár még az előtt hogy bárkivel bármelyikőtök bármit is csinál. Akár ez utóbbit is meg lehet vitatni értelmesen. Például a nők közül nagyon sok vágyik titkon arra, hogy kipróbálja milyen két férfival egyszerre. Ezen az oldalon is találhatsz jó sok példát rá, hogy vannak akik ezt meg tudták beszélni normálisan és megvalósították. Az ilyen párok kapcsolata általában nagyon bizalmas és őszinte. Nemszokásuk hazudni egymásnak és kulturáltan meg tudják vitatni a problémáikat. Az esetek többségében ezek egész életre szóló kapcsolatok.
Nos, én kibírom, hogy ne keféljek félre, és ezt elvárom a partnertől is, a távkapcsolat nem kifogás. Ez nem jelenti azt, hogy nem szeretem, csak azt, hogy nekem máshol van a határ, mint annak, akinek ez belefér. Akiknek nem egyformák ezek a határaik, nyilván nem tartoznak össze, olyat kell találni, akivel ezek is stimmelnek.
Kérdező, nem toroltam meg semmivel, rosszul esett, megmondtam neki, de nem lett volna értelme bosszút állni, hiszen azzal, hogy megcsalt, már hidegen hagyta, mi van velem, nem érdekelte volna, ha "visszakapja".
"4-es nem vitatkozik veled,én nem tudom azt megbeszélni hogy felrekefelt!" <--- Barátom, nyugodj le. Azt írtad régen nagyon szenvedélyes szerelem volt köztetek, tehát szeretted őt. Sőt most is szereted csak nem vagy képes megbocsátani neki, mert görcsösen ragaszkodsz egy lecseszett társadalmi normához, a testi hűséghez.
"Én arra következtetek ebböl hogy nem jó velem a szex" <--- Nincs abban semmi szégyellni való, ha valamit rosszul csináltál, nem tudtál megadni neki. Ezen lehet még javítani, csak az kell hozzá, hogy őszintén és nyiltan beszéljétek meg mindenféle sértődés nélkül.
",és ha máshol keresi azt,akkor én már nem feltétlen vagyok számára az a személy aki feltétlen fontos! " <--- Ebben tévedsz! Az ember nem feltétlen csak azzal szexel aki számára fontos. Példának okáért az egyik nagyapámnak nem igazán voltak fontosak a nők akikkel néha lefeküdt. Szerette a feleségét és kitartott mellette a végsőkig. Az hogy az öreget hajtotta a "vadászösztön" és néha a vén kecske megnyalta a sót, csak egy dolog.
Persze volt rá példa hogy nagymamám is kipróbált egy-két neki szimpatikus úriembert. Tudtak egymás kis kalandjairól, hisz őszinték voltak egymással, mégse veszekedtek miatta sose, sőt inkább amolyan cinkos mosoly volt a vége, nem bosszúlkodás, veszekedés, verekedés és válás.
"Amúgy meg ha a lány látja hogy megcsalt és Te elnézed neki,az egy dolog hogy lúzernek néz" <--- Ha nem kérdezel rá, hogy miért tette, hol hibáztál és nem akarod azt javítani, akkor igen. Ellenkező esetben meg szeretni fog élete végéig azért hogy képes vagy vele egy nyílt és őszinte kapcsolatra, ahol nincs megkötve a keze.
"még hazudozni is fog,naiv aki hisz egy ilyen hazug embernek,ha az a társa is Volt!" <--- Ha bevallotta őszintén, nem tagadja a végsőkig, akkor nem hazug, hanem őszinte! Ezt lehet soha többé nem kapod meg a "hűséges"-nek tűnő nőktől. Azért mondom, hogy csak annak tűnő, mert az emberek nem így működnek, még te sem. 10-20 év házasság után jó eséllyel egyszer be fogsz próbálni valaki mást is. Vagy azért mert épp kicsit összekaptál a pároddal, vagy azért mert nincs rendben a szexuális életetek.
Az hogy egy életen át "hűséges" már inkább gyanús. Az esetek többségében nem valódi "hűségről" van szó, hanem sok-sok hazugságról!
Ne dobj el egy őszinte nőt aki az ilyen botlását is képes elismerni. És ha azt a szót kimondja, hogy "bocsánat" akkor főleg ne, mert azt nem sok nőtől fogod életedben hallani! A nők nagy része képtelen a saját hibáit elismerni, a legnagyobb aljasságaikat is képesek a férfi bűneként beállítani, még akkor is ha ehhez le kell hazudniuk a csillagokat az égről!
Társadalmi norma ide vagy oda ha megcsal az baromira fáj nekem és ő ezt tudja, akkor ő nem szeret eléggé itt most nem arról van szó, hogy én mennyire szeretem és meg tudok-e bocsátani neki hanem, hogy a szerelmem tárgya szimpla hülyének néz. Neki nem okoz problémát megalázni és lábtörlőnek használni akkor miért kéne nekem ilyen emberhez ragaszkodnom? Szép dolog a szerelem de az nem működik, hogy az egyik sutba dobja minden büszkeségét és tartását a másik meg él mint Marci hevesen. Nálam ez a felfogás. Amúgy én írtam az elektromágnest lévén hogy exemnek a testi fájdalmaknál rosszabbul esett volna ha eltüntetem a játék mentéseit, vagy törlöm egy-két accountját.
Amúgy nem hiszem, hogy fizikálisan nekimennék max. ha nagyon elragad az indulat akkor viszont kegyelmezzen neki a jóisten mert se fair se gyenge nem vagyok. És meneküljön amíg a fegyvergyűjteményemből nem akad a kezembe valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!