Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18L 33F túl sok a korkülönbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18L 33F túl sok a korkülönbség? Működhet a dolog?

Figyelt kérdés
Még nem járunk de szeretem,nagyon kedves és megértő de nem tudom túl sok a kor különbség?
2010. jan. 19. 15:30
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek főleg az utolsó előttinek:)) megpróbáljuk ha nem jön össze vagy nem lesz tartós akkor ez van:) de legalább megpóbálom és nem élek úgy, h meg se próbáltuk :)
2010. jan. 21. 12:22
 22/27 anonim válasza:

Volt egy tanmese: egy királylány szerelmes egy fiatal királyba és egy öreg királyba is. Elment, egy bölcshöz, hogy melyiket válassza. A bölcs ezt mondta: ha a fiatalt választod, akkor 1 napban lesz 0,5 óra ami értékes, a többi 23,5 meg csak eltelik valahogy. Ha az öreget, akkor lesz 23,5 értékes órád abban a félórában meg valahogy csak ellesztek. :D

Nem a kor számít, hanem az emberek! Párommal kötzünk is 12 év van és már 8 éve együtt vagyunk a 6 éves fiunkat neveljük teljes harmóniában!

2010. jan. 21. 12:39
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
hihetetlen h azt irjatok h te fiatal vagy ö meg öreg, hol öreg egy 33 eves pasi???? kesöbb ernek az tuti lehet h most van elete fénypontjan élni akar ö is nem hiradot nezni a tv-ben estenkent meg hasonlok, szerintem vágj bele és sok boldogsagot kivanok
2010. jan. 21. 12:59
 24/27 A kérdező kommentje:
húú nagyon köszi:) jól esik ezt hallani:)
2010. jan. 21. 13:21
 25/27 anonim ***** válasza:
Nálunk nem működött a dolog. 20 éves lány vagyok és nemrég szakítottam egy 38 éves pasival. Nem működtek a dolgok, sok mindenben még a korom miatt gyerekesnek tartott, csak arra kellettem neki, hogy 20 éves csajjal villogjon. Persze, működhetett volna is, van erre is példa. Egy próbát megér a dolog szerintem.
2010. jan. 21. 13:38
 26/27 anonim ***** válasza:

36/F vagyok és nem vagyok öreg!

Eljárok szórakozni is, időnként még discoba is el-el rángatnak.

Kisvárosban élek, ahol sajnos nincs annyi korombeli szingli, mint Pesten, tehát akiket megismerek lányokat, azok 18-25 között vannak, mert az idősebbek vagy elkeltek már, vagy elváltak egy-két gyerekkel. Sajátom nincs és a másét vállaljam be? Kösz nem, akkor inkább a fiatal lányok.

A legutóbbi kapcsolatom 14 hónapig tartott egy 19 éves lánnyal.

Sajnos véget ért, mert tényleg fiatal volt és ment tovább élni, egyetemre, stb.

De egyiken se bánjuk, vagy gondolunk rossz szájízzel a dologra, örülök, hogy megismertem, és ő is így van velem.

Szóval vágj bele! Ha normális ember, akkor ha nem is ő lesz örökre, de szép pillanataitok lehetnek, a többi meg eldől menet közben.

2010. jan. 21. 14:21
 27/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi újság veletek azóta?
2022. okt. 17. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!