Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18L 33F túl sok a korkülönbség? Működhet a dolog?
Figyelt kérdés
Még nem járunk de szeretem,nagyon kedves és megértő de nem tudom túl sok a kor különbség?2010. jan. 19. 15:30
11/27 A kérdező kommentje:
de akár komoly is lehet a részemről de félek,h az övéről nem, vagy ha igen sztem várna a gyerekkel
2010. jan. 19. 15:39
12/27 anonim válasza:
Működhet a dolog ha fiatalos,meg kell próbálni és ne aggódj a 42éves férfit nem kell hordani urológushoz!!! Elég felvilágosulatlan a 15:34-es,butaságokat beszél,vagy elírta és 72évest akart írni,bár apukám is annyi de NEM jár urológushoz,aktív férfi!!!
13/27 A kérdező kommentje:
nem nem az apukámat keresem benne.50 éves az apukám és ha őt keresném benne egy ennyi idős pasival akarnék lenni.és őt se kell vinni urológushoz
és nagyon fiatalos és jól is néz ki
2010. jan. 19. 15:44
14/27 anonim válasza:
nálunk majdnem 10-év van!Ő volt akkor 16 én meg 25. 11-éve élünk együtt boldogan, 2 lány gyermekünkkel!
15/27 anonim válasza:
szerintem sok. lehet h sokáig együtt lesztek aztán a pasi "megkomolyodik" és megakar állapodni,gyerek stb.. amit gondolom te nem mostanában akarsz (vagyigen?:D).. meg azért te még nagyon fiatal vagy,gondolom jársz bulizni,33évesen már nem biztos h ő is akar (persze lehet h igen.csak feltételezek), és akkor maradhatsz otthon,és gyepesedhetsz be. de te érzed,nem nekünk kell tudni
16/27 A kérdező kommentje:
hát én nem nagyon járok bulikba így engem nem zavarna ha otthon kéne maradnom :) ő is szokott járni persze ne ilyen disco-kra gondoljatok:) korához képest elég fiatalos de amúgy se öreg sztem:) gyereket még nem szeretnék de még ő se:)
2010. jan. 19. 15:49
17/27 anonim válasza:
Szia pont ilyen helyzetben voltam én is kicsivel régebben,sztem a korkülönbség nem számit ,csak az hogy te is és a barátod is boldogak legyetek....más ne érdekeljen,de vigyázz,mert ő az idősebb(ügye nem értettem félre h te vagy a fiatalabbb...?)és néha egy "kamasz nem tud olyant mutatni(vagyis tenni )ami egy 30 fölöttinek jó lenne.És légy határozott,és ha esetleg nem jönne össze vele a dolog ne csüggedj van még sok férfi a világon->és lehet h az egyik pont rád vár!!! (L/19)
18/27 anonim válasza:
ja az más.:) hát ha te boldog lennél/vagy,akkor nyugodtan.te életed
19/27 anonim válasza:
Nálunk 17L 38F volt..
7 éve működik. De csak azért, mert a legfontosabb dolog klappol, hogy egymás szerelmei, jobbik felei vagyunk. Egyébként se a körülmények, se a pénz nem stimmel, és az első 3 év úgy zajlott, h. 200 km volt köztünk (hétvégi 1 nap találkozás).
De én mondjuk egyáltalán nem aggódtam a korkülönbségen, pláne, hogy 10-15 évet simán le is tagadhat a párom.
Na hát ennyi. Szóval működhet, ha tényleg egymásnak vagytok teremtve, és nem csak a tetszés áll fent.
24L
20/27 anonim válasza:
láttam már jó példát is erre és rosszat is. egyfelől azt gondolom, h belefér ennyi korkülönség, csak nem 18 évesen. másfelől egyszer élünk, ha Te látsz benne realitást, akkor miért ne. Csak nem árt belegondolni, hogy 10 év múlva Te hány éves leszel, és Ő hány éves lesz. Hacsak nem egymásnak születtetek, egy kapcsolat meg tud csúszni azon, hogy Te még fiatal vagy, élnél, Ő meg már annyira nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!