Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem érthetetlen, hogy szakítás után, hogy válhat 2 ember teljesen idegenné? Főleg évek után?
5 év után elhagyott,mert már nem szeretett. Azóta úgy viselkedik velem,mint egy idegennel, akivel soha semmi közös dolga nem lett volna..
Elsők voltunk egymásnak mindenben. Őt már teljesen nem érdeklem, baráti szinten sem. Évekig jóban rosszban együtt voltunk, mindent együtt éltünk át..
Válás után is az emberek úgy viselkednek egymással,hogy néha el sem tudom hinni.
Lehet, hogy úgy gondolja, könnyebb így. Próbál túllépni rajtad, és ebben segít, ha még barátilag sem vagytok együtt. Nem könnyű helyzet ez semmiképp, de hidd el, lehet, hogy hosszútávon te is jobban jársz így.
Ennek a kérdésnek az ellentéte az szokott lenni, hogy "Hogyan lépjek túl rajta?", "Mikor lesz teljesen közömbös" (pont tegnap olvastam egy ilyet), stb. Az sem jobb. Sőt.
Szerintem nem érthetetlen. Így könnyebb tovább lépni (legalábbis szerintem). Addig, ha nem a te, de az ő szívét valószínűleg fájdítaná a dolog. Szerintem az a legrosszabb, ha szerettétek egymást, utána barátok maradtok, de nem érhettek egymáshoz. Vagy másra koncentrál és nem férsz bele az idejébe.
Tudom milyen rossz. Jön másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!