Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy segíthetnék neki úgy hogy megmaradjanak a barátai is?
igazából az egész dolog ott kezdődött hogy van egy exem akivel kb 3 éve jártunk (két hónapot) , egy évig nem beszéltünk egymással aztán lassan 2 éve hogy egy társaságban vagyunk és nagyon jóban vagyunk,olyanok lettünk mint kés tesó. :) ha valami gondunk van tuti egymást hívjuk fel , és mindent megbeszélünk, ráadásul jelenlegi barátommal is jóban vannak. :)
na most exemnek lett egy barátnője , aki elég fura csaj, ilyen full hisztis , beképzelt , lenéz másokat és egyszerűen nem lehet vele beszélgetni. kezdetben megkért exem hogy legyek jóba vele mert hát mégiscsak.. próbáltam kedves lenni de egyszerűen nem találtuk a közös hangot. aztán feltünt hogy egy ideje minket nem keres exem pedig mindig együtt "bandáztunk " hétvégén, sőt hétközben is és én ezt megemlítettem neki, és mondta hogy tudja , de a mostani barátnője csak az ő baráti társaságába akar menni. ha mégis összefutunk akkor egy 10 percig vannak és utána elmennek haza.:S ráadásul most vettek egy kutyát, aki imád engem és valamiért állandóan rajtam lóg, és ez nagyon idegesíti a barátnőjét és ezt szóvá is tette volt barátomnak hogy féltékeny rám, meg hogy mi miért vagyunk ilyen jóban... stb. tehát hogy a lényegre térjek, látom exemen hogy nem boldog, és ezt ő be is vallja, és kezdek érte aggódni , mert én ezután is a barátja maradok, de 10-15 fős társaságunkból már kb csak 3an állnak vele szóba ezért, és nem akarom hogy ez miatt úgymond választania kelljen. :S kérdeztem hogy miért nem szakít vele, és erre állandóan az a válasza hogy nagyon sokáig egyedül volt és szeretet hiánya van, és gyűlöl egyedül lenni. pedig nagyon jó pasi tényleg, kék szem szőke haj, bárkit találhatna, de mindig ilyen r*bancokat szed fel :S :S tényleg sajnálom minden hátsó érzés nélkül , de egyszerűen nem tudom hogy segíthetnék neki :S
Kényes téma...
Ha ő egyáltalán nem akar változást, akkor nem sokat tudsz tenni. Pl kerítőt nem szép ilyen helyzetben játszani, mert megbosszulhatja a csaj, de ha tényleg ilyen hisztis fap*na, akkor ne törődj vele. Majd lesz neki másik, aki elviseli.
Mindent a barátokért, ez szép hozzáállás, kapsz érte egy piros pontot. :D
Amúgy biztos nem szereted kicsit jobban, mint ahogy egy barátot szoktak? Ha nem, akkor nézd el nekem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!