Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy segíthetnék neki úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy segíthetnék neki úgy hogy megmaradjanak a barátai is?

Figyelt kérdés

igazából az egész dolog ott kezdődött hogy van egy exem akivel kb 3 éve jártunk (két hónapot) , egy évig nem beszéltünk egymással aztán lassan 2 éve hogy egy társaságban vagyunk és nagyon jóban vagyunk,olyanok lettünk mint kés tesó. :) ha valami gondunk van tuti egymást hívjuk fel , és mindent megbeszélünk, ráadásul jelenlegi barátommal is jóban vannak. :)

na most exemnek lett egy barátnője , aki elég fura csaj, ilyen full hisztis , beképzelt , lenéz másokat és egyszerűen nem lehet vele beszélgetni. kezdetben megkért exem hogy legyek jóba vele mert hát mégiscsak.. próbáltam kedves lenni de egyszerűen nem találtuk a közös hangot. aztán feltünt hogy egy ideje minket nem keres exem pedig mindig együtt "bandáztunk " hétvégén, sőt hétközben is és én ezt megemlítettem neki, és mondta hogy tudja , de a mostani barátnője csak az ő baráti társaságába akar menni. ha mégis összefutunk akkor egy 10 percig vannak és utána elmennek haza.:S ráadásul most vettek egy kutyát, aki imád engem és valamiért állandóan rajtam lóg, és ez nagyon idegesíti a barátnőjét és ezt szóvá is tette volt barátomnak hogy féltékeny rám, meg hogy mi miért vagyunk ilyen jóban... stb. tehát hogy a lényegre térjek, látom exemen hogy nem boldog, és ezt ő be is vallja, és kezdek érte aggódni , mert én ezután is a barátja maradok, de 10-15 fős társaságunkból már kb csak 3an állnak vele szóba ezért, és nem akarom hogy ez miatt úgymond választania kelljen. :S kérdeztem hogy miért nem szakít vele, és erre állandóan az a válasza hogy nagyon sokáig egyedül volt és szeretet hiánya van, és gyűlöl egyedül lenni. pedig nagyon jó pasi tényleg, kék szem szőke haj, bárkit találhatna, de mindig ilyen r*bancokat szed fel :S :S tényleg sajnálom minden hátsó érzés nélkül , de egyszerűen nem tudom hogy segíthetnék neki :S

2010. jan. 19. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Kényes téma...

Ha ő egyáltalán nem akar változást, akkor nem sokat tudsz tenni. Pl kerítőt nem szép ilyen helyzetben játszani, mert megbosszulhatja a csaj, de ha tényleg ilyen hisztis fap*na, akkor ne törődj vele. Majd lesz neki másik, aki elviseli.

Mindent a barátokért, ez szép hozzáállás, kapsz érte egy piros pontot. :D

Amúgy biztos nem szereted kicsit jobban, mint ahogy egy barátot szoktak? Ha nem, akkor nézd el nekem! :)

2010. jan. 19. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha ő nem akar önmagán segíteni,akkor bizony mások sem fognak tudni segíteni rajta.Szomorú,de ez van.Ha akarja,úgyis rá fog jönni magától,hogy ez így nem vezet jóra.Előbb-utóbb úgyis rájön,milyen a barátnője,persze csak ha rá akar jönni.Ha nem akar,TE akár fejen is állhatsz.Gyakorlatilag nem sok mindent tehetsz,mert így is úgy is személyes támadásnak veszi,és meg fog sértődni.
2010. jan. 19. 14:41
 3/5 A kérdező kommentje:
hogy őszintén válaszoljak a kérdésedre, sosem voltunk szerelmesek egymásba úgyhogy nem szeretem jobban :)csak testi vonzalom volt ,de az nagyon, fogalmam sincs hogy miért :D:S
2010. jan. 19. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
hát... szerintem te ezt nem tudod önerőböl megoldani, ez már az a kategória, mikor saját magunknak kell megoldani a problémát... nem tudod helyette kidobni a csaját...
2010. jan. 19. 14:48
 5/5 A kérdező kommentje:
igen tudom, de mégis rossz ezt így látni.. olyan műsorai vannak néha.. :(
2010. jan. 19. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!