Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22F/30L belefér szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 13:38
11/16 A kérdező kommentje:
Szűket akartál írni. De nagyon kösz.
2010. máj. 16. 13:58
12/16 anonim válasza:
hogy a fenébe ne férne bele?főleg ha szexről szól
13/16 anonim válasza:
Vagyis szűk igen:D
Komolyan válaszolva pedig szerintem semmi baj nincs ezzel a 8évvel, a nő érettebb valamivel, de ha szeretitek egymást nem lehet gond.
14/16 anonim válasza:
lehet hogy te azt hiszed érett vagy rá,de ez nem így van,én is próbálkoztam egy 32 éves nőnél 21 éves létemre és hát elég hamar megbukott az ő részéről a dolog,mi ilyen fiatalon azt hisszük képesek vagyunk szeretni egy ennyivel idősebb nőt,de ők sajnos akár milyen fiatalosok,ezt ne tudják értékelni,gondolj bele ha megismeritek egymás családját,hidd el én is szenvedek mert nemrég történt,de inkább próbálkozz olyan 25ig bezárólag,sajnálom,nem akartalak elszomorítani:(
15/16 anonim válasza:
ja és hidd el elég komoly vagyok a kortársaimhoz képest,de sajnos ezek a nők inkább ilyen idősen már csak a sexet akarják,mert eléggé a klimax felé haladnak,tisztelet a kivételnek,nem értékelik hogy te szerelemmel akarod őket szeretni,mondjuk én nem adom fel próbálkozok tovább irtóan vonzanak az idősebb női korosztály,próbálkozz te is tovább,lehet hogy ez bukta lesz,de vannak olyan nők akik kifejezetten fiatalabb fiúkat akarnak szeretni,szóval ne add fel!előző voltam
16/16 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt célom idősebbet keresni, eddig mindig én voltam az. Csak valahogy így jött ki. Szerintem mindenféle érdek nélkül szeretjük egymást. Persze, tényleg vannak elég nagy buktatói a dolognak, ahogy mondod..család, gyerek kérdés..h csak a legkeményebbeket említsük:) amíg jó, jó, aztán idővel biztos kiderül, mit tudunk kezdeni ezekkel a dolgokkal.
2010. máj. 16. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!