Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogyan mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
Helló!
Én egy 14éves lány vagyok és van egy 17éves fiú akinek bejövök...
Az a gond, hogy nem az esetem de viszont vicces és jó vele elbeszélgetni és egyszer megkérdezte, hogy mit gondolok róla és én azt mondtam, hogy ari és vicces srác és én kedvelem...
Szerintem félre értette és nem tudom, hogyan mondjam neki, hogy számomra csak egy barát anélkül,hogy megbántsam :(
2010. jan. 19. 13:00
1/5 anonim válasza:
Mondd meg egyszerűen, hogy kedveled de többet nem érzel iránta.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem kell konkrétan a tudtára adni, csak ezután ne küldj felé olyan jeleket, amiket úgymond félreérthet. Ne imponálj neki! Viselkedj úgy vele, mintha egy barátnőd lenne, vagy osztálytársad, aztán csak rájön, hogy nem kell neked. Ha kedveled és jó barátod, akkor tényleg ne sértsd meg!
3/5 anonim válasza:
mikor egyszer beszélgettek, kérj tanácsot a sráctól.Tudna e neked abban segíteni, hogy azt a srácot (aki neked tetszik), hogy tudnád megszerezni?!akkor remélhetőleg kapcsol, hogy nem Ő kell neked :)
4/5 anonim válasza:
Evés közben jön meg az ember étvágya, uh egyet kefeljetek es meglatod, utana mar fogod szeretni is.
5/5 anonim válasza:
Én a srác helyében megkérdezném a srác nevét, és a lány szeme láttára verném agyon. Aztán a kitépett szívét ezüsttálcán nyújtanám át a lánynak, vigyorogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!