Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tegyek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek ha a pasim a buszon folymatosan csak csókol és ez néha már ciki?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 10:48
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
szerintem ezt vele beszéld meg,ha ennyire szeret az nem lehet gond,de te nem szereted őt?a szerelem minden cikességet befed:)
2010. jan. 19. 10:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát én se örülnék neki ha folyamatosan nyalna falna a buszon, nem valami szép látvány. A szerelem szép de nem tartozik senki se csak rátok. Persze bele fér egy két puszi meg simogatás meg összebújás, de normális erkölcsök között. Beszélj vele biztos megérti, de vigyázz nehogy úgy jöjjön le a dolog, hogy téged idegesit meg nem szeretett.
2010. jan. 19. 10:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
sokszor másoknak sem jó dolog a lefetyelést hallgatni , vagy a mögöttetek ülőnek azt bámulni a buszon.szolj neki, ha ez téged zavar.
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Állítsd le.

Gondolom fiatal még, vagy Te vagy neki az első és azt gondolja, hogy ez így hű de jó.

5/9 anonim ***** válasza:
11%
csavard le a farkát!
2010. jan. 19. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg vele. Mondd el, hogy szereted, ha csókolgat, de ez csak kettőtökre tartozik, nem egy egész buszra.

Szerintem elég nagy illetlenség buszon nyalakodni.

2010. jan. 19. 11:11
 7/9 anonim ***** válasza:
én sem szeretem, de probléma nélkül anno megmondtam neki, hogy ennek nem a tömegközlekedésen a helye. És gond nélkül felfogta. Ez ekkora probléma lenne? Szerintem ez ilyen alap dolog, rémes látni amikor egy friss szerelmes pár épp csak nem vetkőztetik le egymást a metrón vagy akárhol. Én aztán igazán nem vagyok prűd, de attól ez még másokra nem tartozik szerintem.
2010. jan. 19. 12:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Most nyelves smacira gondolj vagy puszikra, a szádra vagy arcodra? Az utóbbiban semmi gond, és nagyon aranyos tud lenni, jele annak h szeret. Viszont ha nyelves csókokat akar folyton adni az tényleg ciki, mások előtt nem illik.
2010. jan. 19. 12:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki őszintén hogy "a buszon folymatosan csak csókolsz, és ez néha már ciki." Ha szeret, megérti.
2010. jan. 19. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!