Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha a barátom nem féltékeny típus?
Figyelt kérdés
Nem szokott féltékenykedni túlságosan. Valahogy furcsának tartom, hogy pl a barátnőim pasijai folyton hívogatják őket meg kérdik mikor merre kivel volt, nekem meg csak lájtosan megkérdi vagy valami. baj ez? nem is félt vagy nem is szeret?2010. jan. 19. 09:50
1/7 anonim válasza:
egyáltalán nem baj.nem mindenki egyforma.meg az is lehet, hogy tudja, hogy megbízhat benned.
3/7 anonim válasza:
Én sem vagyok féltékeny típus, ha valaki meg akar csalni az meg is fog. Ez rég nem arról szól. Például én pont ezt a tulajdonságot nem bírom elviselni egy nőben. Ne akarjon mindig ellenőrizni, mert az megöl idegileg. Mindenkinek jár a privát szféra és úgy is elmondja, hogy mit csinál...
4/7 anonim válasza:
már bocsánat de miért lenne gyanús és baj,ha egy lány velem van,ami mondjuk nem véletlen én előre tisztázom vele hogy tőlem csinálhat bármit ha tiszteletben tartjuk a szerelmünket!
5/7 anonim válasza:
Gyanús? Elnézést, hogy bízok a barátnőmben. Én sose voltam féltékeny. Bár tudom, hogy a nők szeretik, ha kemény kézzel fogják őket.
6/7 anonim válasza:
Nem gyanús egyáltalán, ha foglalkozik veled egyébként. Én sem voltam soha féltékeny típus, ha akar, úgyis megcsal. Én bízom a barátnőmben, ameddig nem ad rá okot, hogy ne tegyem. De elvárom, hogy ez kölcsönösen működjön.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2010. jan. 20. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!