Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj ha a barátom nem féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha a barátom nem féltékeny típus?

Figyelt kérdés
Nem szokott féltékenykedni túlságosan. Valahogy furcsának tartom, hogy pl a barátnőim pasijai folyton hívogatják őket meg kérdik mikor merre kivel volt, nekem meg csak lájtosan megkérdi vagy valami. baj ez? nem is félt vagy nem is szeret?
2010. jan. 19. 09:50
 1/7 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem baj.nem mindenki egyforma.meg az is lehet, hogy tudja, hogy megbízhat benned.
2010. jan. 19. 09:55
 2/7 anonim ***** válasza:
nem baj, csak gyanús
2010. jan. 19. 09:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok féltékeny típus, ha valaki meg akar csalni az meg is fog. Ez rég nem arról szól. Például én pont ezt a tulajdonságot nem bírom elviselni egy nőben. Ne akarjon mindig ellenőrizni, mert az megöl idegileg. Mindenkinek jár a privát szféra és úgy is elmondja, hogy mit csinál...
2010. jan. 19. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:
már bocsánat de miért lenne gyanús és baj,ha egy lány velem van,ami mondjuk nem véletlen én előre tisztázom vele hogy tőlem csinálhat bármit ha tiszteletben tartjuk a szerelmünket!
2010. jan. 19. 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Gyanús? Elnézést, hogy bízok a barátnőmben. Én sose voltam féltékeny. Bár tudom, hogy a nők szeretik, ha kemény kézzel fogják őket.
2010. jan. 19. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem gyanús egyáltalán, ha foglalkozik veled egyébként. Én sem voltam soha féltékeny típus, ha akar, úgyis megcsal. Én bízom a barátnőmben, ameddig nem ad rá okot, hogy ne tegyem. De elvárom, hogy ez kölcsönösen működjön.
2010. jan. 19. 13:41
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2010. jan. 20. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!