Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon megbántottam és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megbántottam és nem tudom hogyan hozzam helyre! Meg lehet ezt bocsátani?

Figyelt kérdés
Hétvégén kint voltunk bulizni a pasimmal akivel 4hónapja vagyok együtt. Nagyot hibáztam! Sajnos többet ittam, mint kellett volna. Flörtöltem előtte és vele nem foglalkoztam, ok nélkül veszekedtem vele. Az este végén megintcsak összevesztem vele és szakítottam is. Azt hittem, utánam jön és megbeszéljük. De nem tudom megmondani miért volt ez, pedig szeretem. Azóta nem jelentkezett és az e-mailjeimre sem reagál. Pedig írtam neki h megbántam mindent és beszéljük meg tiszta fejjel még akkor is, ha már ő ezek után nem akarja folytatni. Mit tegyek, h szóba álljon velem, legalább megbeszélni és nem haraggal elválni?!
2010. jan. 19. 07:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Fordított esetben Te mit szóltál volna?!

Azt hiszem ez elég tanulságos lesz számodra...

Mindenki utólag akarja helyrerakni a dolgokat, amikor már késő...

2010. jan. 19. 07:40
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát...gondolom ez már nem az első eset,hogy jeleneteket rendezel.Hamar meg lehet ám unni az ilyesmit.

Szerintem hagyd őt,hátha talál magának olyat,aki tényleg szeretni fogja.

2010. jan. 19. 08:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ott a bibi, hogy egy lány miért"iszik többet" a kelleténél? Szerintem akárhogy is de teljesen egyetértek vele. Tudod ez olyan: megbocsájtani mindent meg lehet... de elfelejteni...
2010. jan. 19. 09:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát ha velem csinált volna ilyet a pasim, én is így reagálnám le, egyszerüen nem foglalkozmék azzal mennyire megbánta stb.

Egy nő ne igya le magát, ez már önmagában is visszataszító, hát még hogy másokkal flörtölsz a jelenlétében őt meg le se sz.arod! Tudod mit, szerintem ne reménykedj abban hogy megbocsájt. Gondolj bele mennyire megaláztad őt mások előtt a viselkedéseddel. Igaza van az előttem szólónak hagyd békén, hagyd hogy találjon olyat aki szereti. Mert te nem szereted.

5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérj tőle bocsánatot és személyesen találkozz vele, ne pedig más módon. Ez csak úgy fog működni, ha leültek és megbeszélitek. Ha van jövője a dolognak, akkor ki fog derülni. Valószínű, hogy nem ez volt az első csepp már a pohárban, így érthető a helyzet. A harag elmúlik, adj neki egy kis időt...
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha férfi a talpán, akkor már nem akar veled találkozni, és tök hidegen hagyja, hogy haragban, vagy békében váltatok el. Ezt most már sajnálhatod.

Nem tudom egyáltalán, hogy érdemes lenne-e vele találkoznod. A bűn meg csak bűn marad, ez ellen sem tudsz semmit tenni.

2010. jan. 19. 09:42
 7/11 anonim ***** válasza:
hát szégyelheted magad,ezek után keresd fel esetleg személyesen,ne várd el hogy ezek után a barátod lépjen,húha!
2010. jan. 19. 10:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
inkább még kurwálodj ráérsz a kapcsolattal
2010. jan. 19. 12:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha azok után, amiket tettél, még azt vártad, hogy Ő fog utánad menni, akkor valami nagyon nem volt rendben veled akkor. Szerintem is hagyd Őt békén, ha akar, majd válaszolni fog, ha nem, akkor se zaklasd, teljesen érthető a reakciója. Ez még az erősebb idegzetű emberek egyrészének is sok volna. Annak is örülhetsz, ha egyáltalán szóba áll veled, és mondjuk nem járat le ezzel mások előtt a jövőben.
2010. jan. 19. 13:38
 10/11 anonim ***** válasza:

"Mit tegyek, h szóba álljon velem, legalább megbeszélni és nem haraggal elválni?!"

Nem hiszem, hogy ezen bármit meg kellene beszélni...

Hagyd Őt békén, már éppen eleget ártottál neki!

2010. jan. 19. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!