Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy 14 éves lány egy 21 éves pasival van együtt?
Szerintem gáz. Bár manapság a 14 évesek már idősebbnek látszanak és elég furán is tudnak öltözködni, de attól még belül gyerekek. De talán a 21 éves fiú is gyereklelkű még :)
Mindenesetre, ha az én kis általános iskolás lányomnál próbálkozna egy felnőtt férfi, akkor tuti ráuszítanám a férjemet :D
Nem gáz, ha késznek érzed magad a dologra. Minden ember egyéni, nem lehet egyazon mérce alatt mérni minden 14 éves lányt.
Arra viszont számíts, hogy nem fog olyan sokat várni a szexszel, főleg akkor nem, ha már volt előtted barátnője.
Régen teljesen természetes volt, sőt az is, hogy a lányok 18-19 évesen már férjnél voltak és gyereket szültek, mégis felnőttünk...
Most pedig már azt is furcsállják egyesek, ha egy 18 éves lány már szexelni szeretne.
ezek a mai tini ribik.. komolyan mással sem tudnak foglalkozni csak a pasi pasi pasi pasi...
mi vár akkor a mi gyerekeinkre majd, ha már most itt tart a világ? 20/F
De remélem azért olykor egy-két pipa belefér a kocsi hátsóülésén??? Mert egyébként a srácnak nagyon kemény élete lehet....
De egyébként gáz: valaki kihasználja, ki akarja használni a másikat.
Szerintem is majd egy 21 éves várni fog a szexre 1-2 évet. Lehet h nálad várni fog rá, nálad nem fogja erőltetni, de majd másnál megkapja abban az 1-2 évben. Komolyan úgy sajnálom ezt a korosztályt...annyira naivak vagytok, de tényleg. Tudom, én is az voltam 14 évesen...De majd kinövöd.
És hogy válaszoljak is, igen gáz, nagyon is.
N24
Nem csak a szex miatt gáz. 21 évesen egy felnőtt férfi, teljesen más értékrendekkel, te pedig egy gyerek vagy. Mentalitásban, felfogásban nem lehet közös vonalatok ... de ha van, akkor az a gáz.
De egyébként játszik a szex is. Egy 21 éves naponta - akár többször is - igényli a szexet, az ő életéhez ez már hozzátartozna.
"és azt mondta hogy o képes várni ennyit is neem fogja eröltetni ha neem akarom."
Álomvilágban élsz kicsi lány.:)
Dehogy fog várni. Nálad lehet, hogy fog annyit várni, csak majd megoldja lehet mással.:)
Vagy majd addig addig mondogatja, próbál rábeszélni, míg pár hónap múlva lefekszel vele.
Meg lehet hogy most úgy gondolja, hogy persze, mi az az 1-2 év (hozzáteszem 1-2 év múlva sem leszel minden téren érett a szexre), de majd ahogy telnek a hónapok, ő is rájön, hogy túl nagyot mondott.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!