Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális vagy már mulandóban van a szerelem?
Figyelt kérdés
Egyik lány szívesebben beszélget egy illető sráccal, mint a barátjával. Állítólag az a srác jobban meg tudja nevetettni. Ez normális?...azért az én barátnőm remélem nem fog így csinálni. Ha már unja a kapcsolatot inkább szóljon, hogy segítsünk rajta.2010. jan. 18. 22:11
2/6 anonim válasza:
Szerintem ott már lehet,hogy kihűlt valami.
3/6 A kérdező kommentje:
elnézést...érthetetlen a kérdés? Az első válaszból gondolom, hogy nem tiszta.
2010. jan. 18. 22:21
4/6 anonim válasza:
Azért nem értem, mert sztem neked nem kell közbeszólni egy kapcsolat megmentésébe.
De ha ez a te párod, akkor gyorsan lépj valamit, mert pl én is átpártoltam egy másik sráchoz (akivel többet tudtam beszélgetni), mikor nem éreztem jól magam az akkori kapcsolatomban.
5/6 anonim válasza:
Sztem marhára nem, ez számomra nem is kérdés. Ott már vminek biztos vége van és hamarosan szakítás lesz...
6/6 A kérdező kommentje:
kedves 22:26 nincs szándékomban kapcsolatokat menteni, nem vagyok én hős, csak furának találtam és gondoltam, hogy csak én vagyok tájékozatlan és így szokták. De mint ahogy kiderült én is csak úgy gondolkodok, mint a többi ember, szóval én sem értek egyet ezzel és pár kedves hozzászóló megerősítette a véleményem. Köszönöm nekik
2010. jan. 18. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!