Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most normális vagyok, ez lehet szerelem?
Gimnazista vagyok.
Eddig sok fiú tetszett már, mindig azt hittem, hogy "szerelem".
Aztán egy fiút azért szerettem meg, aki, szóval nem a külsejébe szerettem bele, hanem abba aki.
Aztán most új suliba vagyok, és van egy fiú, akit nem is ismerek, és konkrétan egész nap rá gondolok, izgulok, alig vároma másnapot, muszáj látnom, kicsattanok az örömtől. Szerintem beleképzelem, hogy milyen lehet, de közbe nem is ismerem, és a fellegekben járok, s ááá:D
Ez normális, vagy mi van velem?:D
Tiaztelt kérdező!
Örömmel zudatom önnel,ön valószínüleg szerelmes!
Tisztelettel: A válaszoló
Maga nem normális, hanem szerelmes! :D
Ilyenkor totál hülye az ember, én is az voltam és vak persze, aki tetszik neki, azt totál tökélynek, jónak látja még, ha nem is az valójában.
Velem is az a baj, hogy elég gyakran esek ebbe a fura érzésbe, pedig fiú vagyok. :D
ne keverjük össze a szerelmet a rajongással, fellángolással.Én is gimis vagyok...és kb ugyanaz a helyzetünk :D
szerelem az amikor már tényleg ismered és nem csak néha látod... én pl tudom hogy abba a srácba nem vagyok szerelmes, mégis mindig rá gondolok, stb...
rossz érzés a rajongás :( :DD.ja és teljesen normális vagy... vagy mindketten hülyék...:D
Köszi a válaszokat.:D
Első válaszoló lány vagyok :D
Végülis nem olyan rossz érzés, emrt boldoggá teszi az embert. De akkor már megértettem mi a kettő közt a különbség(szerelem ill. fellángolás/rajongás)
Szerintem akkor normálisak vagyunk. Az nem baj, ha hülyének néznek van ilyen..:D
Köszi mindenkinek!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!