Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt, ha állítólag szeret?
Van egy srác akit 1 éve ismertem meg, 2 hétig minden szép és jó volt, úgyvolt hogy randizunk, összejövünk, majd egyszercsak meggondolta magát és bejelentette hogy ő mégsem akarja ezt az egészet. Nagyon megkedveltem ezért rosszul is esett, váratlan volt és ebből szép kis veszekedés kerekedett....nemtudta eldönteni hogy most akar e velem lenni vagy sem, adtam neki 1 esélyt h tiszta lappal kezdjük újra, de nem használta ki...aztán eltűnt.
1 hónapra rá újra jelentkezett hogy mekkora hülye volt és bánja amit tett. Érdeklődött felőlem, tudtam hogy újra akarja kezdeni, de nemet mondtam mert én addigra megismertem egy másik fiút akivel fél évig voltam együtt. Ezidő alatt végig tartottuk a kapcsolatot mint barátok, szinte mindent megbeszéltünk egymással, a legzűrösebb dolgokat is. Többször is utalt arra hogy szívesen lenne velem,nagyon bánja hogy lerázott, és más vagyok mint az eddigi barátnői, mert én törődök is vele, figyelek rá stb...Amikor szakítottam a barátommal, ő egyből jelezte hogy szívesen lenne a barátom...belementem.
3 hétig minden szép és jó volt ismét, a szemembe mondta hogy nem követné el újra a régi hülyeségeit. Ahhoz képest másnap megint benyögte hogy mégsem akarja, ami nem az én hibám, ne magamat okoljam, ő a hülye...legyünk barátok. Sokkot kaptam.
Mondtam neki h nemtudok csak barátként nézni rá, mert szeretem. Akkor kijelentette hogy eltűnik az életemből hátha így könnyebb lesz elfelejtenem. (2 hónapba telt mire "kihevertem".)
4hónapra rá ismét előkerült, ugyanaz a szöveg, hogy megbánta és megérti ha utálom és nem akarok vele többet beszélni. Adott valami kissé ködös magyarázatot az eltűnéseire, amire nem nagyon emlékszem már de akkorse értettem.
Persze megbocsájtottam neki, de akkor nekem volt már pasim kemény másfél hónapig. Azóta is tartjuk a kapcsolatot mint "barátok". Mindig mondta hogy sokat gondol rám és szeretne velem lenni de 2szer is elhajtottam. Most 3 havi könyörgés után adtam neki egy 3. esélyt, nagyon örült neki, találkozni akart. Megis beszéltük egy időpontot, nagyon boldog voltam egészen addig amíg a randink előtt írt 1 sms-t hogy vmi közbejött és nem ér rá. Felhívtam hogy mégis mi az ami közbejött ilyen hirtelen...családi ügy. Amit akkor tudott meg állítólag. Nem mondtam rá semmit mert a közömbös hangjától nagyon ideges lettem és inkább lecsaptam a telefont. Azóta sem jelentkezett. (5nap)
Már nem azért, de eddigis bármit elmondhatott, anno lebeszéltem az öngyilkosságról is...és most egy sima családi ügy dumával akar lerázni? Hiszen annyira akart találkozni. Miért csinálja ezt? Az emberek néznek rám hülyén hogy mit eszek rajta. :S Nem volt még komoly kapcsolata tudtommal a leghosszabb is fél éves volt.
19 éves. Figyelmeztettek már többen hogy nagyon éretlen. Lehetséges hogy egy komolyabb kapcsolattól fél?
De az is bennem van hogy lehetnék az első komoly barátnője...megéri szenvedni vele? Vagy inkább hagyjam? Nagyon szeretem. :S Fogalmam sincs hogy mit csináljak ha újra jelentkezik, mert még most sem haragszom rá. Nemtudok. :S
Tanácstalan vagyok, mit tegyek? Félek ha megint engedek neki akkor újra összetöri a szívem és azt nem bírnám elviselni.
Elnézést a hosszú szövegért, de ennél rövidebben nem lehetett leírni, így is pár részletet kihagytam.
19/L
Az egyszer biztos, hogy a srác vagy határozatlan, vagy totál idióta, de az is biztos, hogy nagyon szerencsés veled. :) Ha ezt nem képes felfogni, akkor tényleg hagyd a francba, mert már így is jóval többet elviseltél, mint amit normálisan kellett volna. Lehet, hogy valami olyasmi tartja vissza, amit nem mond el, esetleg annyira fél attól, hogy nem képes szeretni téged, hogy egyszerűen ez Damoklész Kardjaként lebeg a feje fölött. Ha beszélsz vele személyesen, akármilyen döntésre is juttok, mindenképpen kérdezd meg tőle, miért volt ez az egész, és ne engedd el magyarázat nélkül. Ennyit mindenképpen megérdemelsz.
Sok szerencsét!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!