Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En reagalom tul, ha ilyet ir egy masik lanynak?
Figyelt kérdés
24 eves vagyok a baratom 25 szoval ez nem amolyan tiniszerelem. Nemetorszagban elunk kb fel eve. Egy eve vagyunk egyutt. Az o multjat epp csak annyira emlitenem meg, hogy magyon sok lannyal volt egyutt, azt mondanam ra, az az igazi bunko. De ugy vettem eszre mellettem megvaltozott. O elobb jott ki nemetbe dolgozni en utana koltoztem hozza ki. Namarmost van egy lany, akivel emlekszem mondta, hogy regen bejott neki, szex is lehetett volna, de valamiert megsem. Azt hiszem egy bulin esett volna meg de tul reszegek voltak vagy valami ilyesmi, lenyeg, hogy mindketten benne lettek volna. Aztan megbeszeltek, hogy jobb is igy. Azota gyakran beszelnek facebookon, amin mar tulleptem, hiszen azzal beszel akivel akar. Zavar, de nem fesztivalozok. Aztan egyik este megint irkaltak es ilyenkor sosem dugdossa a telefonjat, de kivetelesen most mindenhova vitte. Oke nem szep dolog, de kivancsi lettem es beleneztem az utolso sorokba. Irta a lany, hogy most megy furdeni, mire a baratom azt irta skypoljanak. Ennyit lattam a tobbit nem akartam elolvasni, inkabb kileptem. Nem mondtam semmit neki. Nem tudom, hogy vicceskedni akart vagy nem is tudom... Meg azt se tudom elotte meg utana mit beszeltek. Elegge kiakadtam, mert ilyet viccbol se irjon egy lanynak, de bem tudom, hogy mit tegyek. Nem akarok feleslegeaen cirkuszolni, ha amugy ez egy artatlan mondat szerintetek. Nos?2014. szept. 11. 20:35
1/2 Orsy070 válasza:
hat nem szep az en pasim is elkeptam ilyen dolgon egy jo tip mencsd el a beszelgetest es kerdez ra en a heten kaptam el az eletarsam hogy csajokkal dumal es puszikat kuld meg tolti fel mas lanyok talafonyat percel En alszom mellete ejjel o meg beszelget mas csajokkal hat ne jarj igy elg szar erzes mas ha akarsz rola beszelni privaltba:(
2/2 anonim válasza:
Nem, nem fér bele, és ne is próbáld magad meggyőzni. Ha velem van, ne akarjon mással hetyegni. Egyébként meg NEM változott meg, ne áltasd magad.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!