Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megcsalt a legjobb barátnőmmel. Meg lehet ezt bocsátani?
Figyelt kérdés
hónapok óta találkozgatnak, eleinte nem is volt rossz szavam rá. aztán mondta, hogy elmennek együtt koncertre. addigra már elkezdtem gyanakodni, és kértem, hogy ne tegye, mert ezzel bánt engem. ennek ellenére elment vele, de írt este, hogy mindketten hazaértek épségben, és semmi baj nincsen. csakhogy aztán meg bevallotta, hogy valójában a lány ott aludt nála, hogy ne kelljen neki külön éjszakai buszoznia, de azt már nem vallotta be, hogy volt is valami... a "legjobb barátnőm" viszont elmondta, hogy volt petting, de elvileg nem feküdtek le. amikor ezt számonkértem a barátomon, unszolásra elismerte... most folyton bocsánatot kér, és mentegetőzik, és sajnálkozik, de nem érzem, hogy én ezt meg tudnám bocsátani neki... meg kéne tennem, vagy teljesen fölösleges? szeretem...2010. jan. 18. 21:11
11/16 anonim válasza:
Szerintem ezt nem lehet megbocsájtani. Én bocsájtottam már meg megcsalást, bár az nem megbocsájtás csak túl lépés a történteken. De én nem bántam meg, de az nem volt ennyire durva, hogy ráadásul a legjobb barátnőmmel. Hiszek a mindenkinek jár még egy esély, de itt többszörösen támadtak hátba, itt már nem jár a második esély.
12/16 anonim válasza:
Tudod mikor gondolkodnék el azon, hogy megbocsássak-e neki? Ha a srác bevallotta volna. Ha nem sunyított volna, hanem eléd áll, és azt mondja, "ne haragudj, de egyszerűen megtörtént, többé nem fog, nem jelent semmit nekem...stbstb." Na ekkor elgondolkodnék. De így!?!?!? Hogy úgy kell belőle kihúzni, miután már megtudtad a ribanc volt barátnődtől? Az alap, hogy jól felképeltem volna, és kidobtam volna, hogy soha többé ne lássam. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az ilyet nem szabad megbocsátani, mert újra csak hátba fög döfni(mert miért ne tenné, ha ilyen könnyen megbocsátasz neki egy ilyet). Ne árts magadnak ezzel!
13/16 anonim válasza:
Nem tudnál mégegy csalódást feldolgozni! Ezt sem fogod tudni, csak magaddal szursz ki ha megbocsájtasz.
14/16 anonim válasza:
Én már akkor elgondolkoznák mikor a határozott kérésem ellenére elmegy vele koncira.
Aztán megcsal.
Aztán hazudik.
Aztán féligazságot monnd.
Hazudik megint.
Nagy nehezen bevallja.
Mit vársz te ettől a kapcsoalttól? SOHA ne bocsáss meg neki, nem érdemli meg! Átvert és megalázott, és sosem értettem azokat, akiknek a párja igy kinyilvánitja, hogy nem szereti, és el gondolkodnak egyáltalán azo hogy adjanak esélyt? Azonnal dobd, ki, szerinted milyen érzés lesz mikor ezt majd másodszorra csinálja meg? persze lehet hogy ügyesebb lesz és nem bukik le...
F/23
15/16 anonim válasza:
Utolsó! Szívemből szóltál, igazad van! Ámen!
16/16 A kérdező kommentje:
igazából nem akartam én megbocsátani neki, nem tudnék, úgy éreztem. csak annyira fájt, ő meg kért még egy esélyt, és én nemet mondtam rá... tudni akartam, hogy ez normális reakció e, vagy sem. már vége.
2010. jan. 19. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!