Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bezárkóztam a barátom miatt, hogyan lehetne megnyílni?
2 és fél éve jöttem össze a barátommal.
Amikor összejöttünk, attól a naptól kezdve éreztem valami nagyon negatívat(nem tudtam megindokolni, hogy mit). Elmartam magam mellől a barátaimat, és teljesen magamba fordultam, csak a barátomnak éltem, pedig senki nem késztetett erre, mégis így éreztem.
Telt múlt az idő, és ez pánikbetegségbe torkollot. Mindigis éreztem, és mondtam mindenkinek, hogy ez a barátom miatt van, de nem akartam szakítani hiszen szerettem, és úgy éreztem nekem kell megoldanom.
A nyáron sikerült, sokkal életvidámabb lettem, eljárogattam, igyekeztem kimozdulni. Viszont hiába vagyok egy nevetős, mosolygós ember, nem vagyok az,aki a barátom előtt voltam.
Ma találkoztam egy tanárommal, és ő mondta, hogy ne zárkózzak be....de ennél jobban nem tudok megnyílni, de én is érzem, hogy a barátom óta van ez így.
Ti ilyen helyzetben szakítanátok? Az érzelmeim megvannak, mégis úgy érzem, mindenkit elvesztettem, és nem értem miért...19/L.
Leírtál ide pár általános dolgot ami teljesen hétköznapi és ettől várod a megváltást.Ne én mondjam már meg mit szeretsz majd.Szarabb is lehetne sokkal úgyhogy ne várj együttérzést.
Keresd meg ami érdekel mert ugyebár megvan rá a lehetőséged,itt nem arról van szó hogy az élet korlátoz a nyomorodban hanem saját magad kreálod a nyomorod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!