Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez milyen már? Hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen már? Hogy lehet ennyire tuskó?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki össze szeretne velem jönni, de mivel 8 évvel idősebb nálam, csak barátnak tartogatom. Napi 20 órában nyalizik, de közben, persze mással összefekszik, csajozik etc. Megismerkedett egy orosz lánnyal, és mivel én perfekt beszélek, ezért velem íratja a leveleit. Most kb. ott tartunk, hogy rendeljek repülőjegyet a lánynak meg utaljak át pénzt. Ez csak szerintem borzalmas?
2010. jan. 18. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem csak így akar a közeledben maradni!

Ki az a hülye, aki egy vadidegen lánynak pénzt akar küldeni, hogy az idejöhessen?!

2010. jan. 18. 21:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát Ő! És komolyan gondolja, ez a legszebb az egészben...
2010. jan. 18. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:

hát ez szerintem nem tuskóság amennyiben tényleg komolyan gondolja. Ez kérlek szépen, butaság.. de keményen:)

És ki akar magának egy hülye pasit?

2010. jan. 18. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Te vagy a hülye, hogy megírod neki a leveleket. Bocs, nem megsérteni akarlak. Nem kell vele foglalkozni, aztán kész.
2010. jan. 18. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Figyelj csak!!!

Ha te csak barátnak tartogatod, akkor miért foglalkozol vele, illetve azzal, hogy mit hogyan csinál?!

Amúgy szerintem féltékennyé akar tenni...Csak Te nem veszed a lapot!

Mégis hirtelen miért kezdett levelezni egy orosz lánnyal? És véletlenül pont Te tudsz perfekt oroszul... ;)

Nincs ott semmiféle orosz lány! Vagy Te már láttad a levelet amit az orosz lány küldött neki? Mert itt csak azt írod, hogy veled íratja a leveleit, de kapott is levelet? Mert, ha kapott volna, akkor nyilván veled fordíttatná le...

2010. jan. 19. 07:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Amiket kap, azokat is én fordítom. Telefonon beszéltek a fülem hallatára (tört magyar-angol-orosz). És ha meg nem fordítok neki, akkor elkezd hisztizni! Oké, hogy barát, de ez akkor is értelmetlen... Állítólag engem szeret és most egy másik lány... Áh. Mindegy.
2010. jan. 19. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Túlreagálod!

Ő másképp értelmezi a szeretet-szerelem fogalmát...

Szeret Téged! A "maga" módján...

Vannak ilyen pasik...

Ha nem tetszik amit csinál, mond meg neki!

2010. jan. 19. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!