Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom teherbe ejtette az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom teherbe ejtette az egyik jó barátnőmet! Micsináljak velük? A

Figyelt kérdés
Azonkívül, hogy én a legszívesebben mindkettőt lelőném, mit tegyek? Én meg a bnőm 18 évesek vagyunk, a barátom 22. Még december közepe fele voltunk bulizni, valszeg akkor történt minden, mert én hazamentem 1 óra fele, mert nagyon rosszul voltam.És együtt maradtak. Nemrég közölte velem a bnőm, hogy terhes, és azt mondta, hogy nem tudja hogy kitől. A barátom meg nagyon fura volt mostanában,és folyamatosan a barátnőmről beszélt. Leesett, hogy ő ejtette teherbe, nem is tagaldta.Azóta nem beszéltem egyikkel se, a barátom keres, de nem beszéélek vele. A bnőm meg még köszönni se köszön, neki áll feljebb.mitévő legyek?
2010. jan. 18. 20:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én sajnállak, őszintén, mert velem pont fordítva volt! A legjobb barátom teherbe ejtette a MENYASSZONYOMAT!

És egy kis élet meghalt. Remélem, azért a gyereknek semmi baja nem lesz, ő nem tehet semmiről!!

Te pedig menj, bulizz. Felejtsd el őket. Pasizz be! Én meg nem állnék addig, míg detoxba nem visznek.

2010. jan. 18. 21:05
 22/22 anonim ***** válasza:

Azért ha a haverod keres, állj vele bár addig szóba míg elmondja amit akar. Neki se lehet könnyű, mert ugyan elég gáz dolgot csinált, de annyit lehet hogy megérdemel hogy elmondhassa neked hogy sajnálja(ha azt akarja mondani).

És igen, lépj bulizni, stb..

2010. jan. 18. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!