Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom teherbe ejtette az egyik jó barátnőmet!
Micsináljak velük? A
Figyelt kérdés
Azonkívül, hogy én a legszívesebben mindkettőt lelőném, mit tegyek? Én meg a bnőm 18 évesek vagyunk, a barátom 22. Még december közepe fele voltunk bulizni, valszeg akkor történt minden, mert én hazamentem 1 óra fele, mert nagyon rosszul voltam.És együtt maradtak. Nemrég közölte velem a bnőm, hogy terhes, és azt mondta, hogy nem tudja hogy kitől. A barátom meg nagyon fura volt mostanában,és folyamatosan a barátnőmről beszélt. Leesett, hogy ő ejtette teherbe, nem is tagaldta.Azóta nem beszéltem egyikkel se, a barátom keres, de nem beszéélek vele. A bnőm meg még köszönni se köszön, neki áll feljebb.mitévő legyek?
örülj hoy kiderült..még mielőtt pl hozzámentél volna....a sors keze...ők jártak rosszul..sajnáld le őket!fel a fejjel!17/l
2010. jan. 18. 20:25
12/22 anonim válasza:
Ez így durva.. próbálj meg szép filmeket nézni ahol sírhatsz sokat és kisírod magad.. emellett nagyon fontos hogy tudj számítani a többi barátodra.. próbálj meg ne a párkapcsolatokra hanem a saját dolgaidra koncentrálni.
2010. jan. 18. 20:25
13/22 A kérdező kommentje:
De hogy lehet két ember ilyen sz.mét?:'(
2010. jan. 18. 20:28
14/22 anonim válasza:
Nem érdemelt meg Téged a pasid, ha ilyet művelt! Fel a fejjel, jobbat érdemelsz, ez nem kétség!!! Ők meg most szívjanak mint a torkosborz, megbűnhődött mindkettő!!
Majd találsz egy igazi férfit, aki szeret és megbecsül, és csak te leszel számára..ezt a köcsögöt meg felejts el, nem érdemel egy könnycseppet sem!!! Puszi
2010. jan. 18. 20:30
15/22 anonim válasza:
én tuti jól elverném a barátnőmet.kicsinálnám...szégyent hoznék rájuk és megaláznám őket.fúúú ez most felidegelt
nagyon sajnállak:((
2010. jan. 18. 20:31
16/22 A kérdező kommentje:
Hát, köszi mindenkinek, majd valahogy biztos túlélem..:)
Puszi
2010. jan. 18. 20:33
17/22 anonim válasza:
Sajnos vannak ilyen szemét emberek , akiknek semmi és senki nem szent. De te lépj túl ,légy büszke és emelkedj föléjük! Velem is hasonló történt, át tudom érezni:(
Am. Előző voltam, pussz, kitartás!!!
2010. jan. 18. 20:33
18/22 anonim válasza:
Egyetértek,te gyöztél... ne álj velük szóba... és tudod, ebböl tudhatod hogy jobbat érdemelz ennél a szemétnél...sokkal jobbat
2010. jan. 18. 20:42
19/22 anonim válasza:
Hát ez nagyon rossz lehet.Én a helyedben soha többet eggyikőjükkel se álnék szóba.ÉS csináld ezt.A barátnőd nem érdemli meg a barátságodat a barátod meg a szeretetedet.
2010. jan. 18. 20:50
20/22 anonim válasza:
Elég baj ez a volt barátnődnek, hogy mehet abortuszra, vagy felnevelhet egy gyereket egyedül, vagy egy egy éjszakás pasitól.
Az expasid, meg míg él fizethet az után a dugás után.
Ez a szívás, a gyereket nem fogja nevelni, de még is fizet mint a katonatiszt :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!