Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mit szólnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok egy ilyen születésnapi ajándékhoz? Zavarna, ha nem a tárgynapon kapnátok meg? : )

Figyelt kérdés
Feldíszített (lufikkal, szalagokkal) ház, az asztalon pezsgő és torta, amiben ilyen kis torta tűzijáték van, halk zene, ajándék, és egy csokor rózsa, amiből egy mű (addig legyél boldog, amíg az utolsó el nem hervad...) és saját készítésű vacsora. Mit szólnátok hozzá? :) Kicsit izgulok, ez lesz az első randink, remélem, hogy célba találok vele. :)
2014. szept. 10. 21:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát, amióta ismerem, én azóta mindent megteszek érte, hogy boldog legyen. Fontos nekem, hogy mosolyogni lássam. Szerintem pontosan számít rá, hogy meg fogom lepni születésnapjára, éppen ezért csinálom pár nappal ezt az egészet, mert azt biztos nem sejti. :)
2014. szept. 10. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!