Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mit szólnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok egy ilyen születésnapi ajándékhoz? Zavarna, ha nem a tárgynapon kapnátok meg? : )

Figyelt kérdés
Feldíszített (lufikkal, szalagokkal) ház, az asztalon pezsgő és torta, amiben ilyen kis torta tűzijáték van, halk zene, ajándék, és egy csokor rózsa, amiből egy mű (addig legyél boldog, amíg az utolsó el nem hervad...) és saját készítésű vacsora. Mit szólnátok hozzá? :) Kicsit izgulok, ez lesz az első randink, remélem, hogy célba találok vele. :)
2014. szept. 10. 21:12
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja és még valami. Mindketten 20 éven felül vagyunk. Nem "gyerekes" ez egy kicsit? Vagy aranyos inkább? :) Nem tudom, jó-e ez így.
2014. szept. 10. 21:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Szóval még nem vagytok együtt?
2014. szept. 10. 21:15
 3/11 -=Koldus=- ***** válasza:
Első randi? És máris szülinapi ajándék? Szerintem túl korai, de Te tudod.
2014. szept. 10. 21:16
 4/11 anonim ***** válasza:
útálom az ilyet, de most komolyan:D
2014. szept. 10. 21:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy jó vacsi négyszemközt egy tartalmasabb beszélgetés nagyobb ajándék szerintem mit ez.
2014. szept. 10. 21:17
 6/11 A kérdező kommentje:
Több éve vagyunk nagyon jó barátok, de sosem volt semmi komoly. Az utóbbi időben viszont nagyon közeledünk egymáshoz, csók is volt, stb. Úgy gondoltam, ezzel meg lehetne "pecsételni" a dolgot és pontot tenni az Í-re.
2014. szept. 10. 21:18
 7/11 BulmaSwan ***** válasza:
Biztos le lesz nyűgözve, de ha nem vagytok együtt akkor szerintem még várj ilyesmivel. Első randira elég szerintem egy szál rózsa is csokival, még akkor is ha szülinapja van. Meg első randin egyből felmegy hozzád..?
2014. szept. 10. 21:20
 8/11 BulmaSwan ***** válasza:
Jaa, így már más. Ha több éve ismered, akkor szerintem működhet. Első randinak lehet kicsit sok, de egy lány ilyenkor szereti a kényeztetést szerintem, úgyhogy nem hinném, hogy rosszul jönnél ki belőle.
2014. szept. 10. 21:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) bízzunk a legjobbakban! :)
2014. szept. 10. 21:24
 10/11 -=Koldus=- ***** válasza:
Egyébként én még mindig azt mondom, hogy túl nagy volumenű ajándék ez, még ha régóta ismeritek is egymást. Egy ilyen szülinapi ajándék akkor üt legjobban mikor már pár éve együtt vagytok és akkor leped meg vele, mert olyankor már annyira nem számít ekkora meglepetésre. Most még gondolhatja azt, hogy csak azért kerítesz ennek ekkora feneket, hogy összejöjjön veled (amivel mondjuk nincs baj), de később, mikor már együtt lesztek akkor mivel fogod meglepni?
2014. szept. 10. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!