Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az agyára mehetek a páromnak azzal hogy napi rendszerességgel panaszkodok neki a külsőm miatt?
2 es fel eve vagyunk egyutt. Az utobbi honapokba fogytam 1-2 kilot ès ìgy elég vékonynak érzem magam.( 165cm /50kg). Konkrétan a pàlcika làbszàraim és a.kicsi mellem (75/B eppen h nem nagy ràm ) zavar amire nap mint nap felhivom a baratom figyelmet es neha sirasig fajul a dolog .. persze ő közli vlm h csinos vagyok stb.. de megos megbàmul teltebb lànyokat néha . Ès sokszor ràm szol hogy egyel màr egyek màr és emiatt ugy erzem nem tetszek neki. sajnalom de semmi onbizalmam nincs :( . szerintetek ez nagyon idegesoto mit tidnek tenni?? egyszeruen kesztetest erzek h panaszkodjak neki az alakomrol ..még màs azzal kinlodik h foggyon én meg megrennek mindent 3-5 kg pluszert :( ..(amugy a genetikam is ilyen ) mit csinjak ?? :( tudom most egy hülye p*csanak hisztek akinek ez a legnagyobb gondja de nap mint.nap ez jàr az eszembe h nem vahyok eleg csinos es.mivan ha a parom se tart csinosnak csak nem akar meg bantani :(
19/L
Nem túl sokat segít a helyzeten az, hogy a barátod folyton azt mondogatja, hogy egyél már, egyél már, hagy menjen már rád egy kis husi...Hogy mondogathatja már ezt, amikor pontosan tudja, hogy mennyire el vagy keseredve és önbizalomhiányod van a testalkatod miatt? És megbámul a szemed láttára olyan lányokat, akik mellett Te rosszul érzed magad, akik mellett pont attól félsz, hogy jobban tetszenek a párodnak, mint Te?
Engem is zavar a kis mellem, ha a barátom úgy viselkedne mint a tiéd, akkor tuti hogy én is napi szinten rosszul érezném magam, de mivel soha nem tesz megjegyzést, hanem azt mondja, hogy milyen szép, és a 4 év alatt még egyszer sem kaptam azon, hogy mást bámul, így nem foglalkozom vele.
Kettőn áll a vásár, maximálisan meg tudom érteni, hogy rosszul érzed magad. A barátod érzelmi intelligenciája meg tragikus...
azert tok jofejek akik szidjak a kerdezot.. gondolom mennyit segitett szegenynek :)
kerdezo: probalj meg edzeni kicsit :) en is hasonlo helyzetbe vagyok (bar nekem epphogy van vmi cicikezdemenyem) es elhataroztam hogy ha mar jol nem fognak kinezni a melleim sose, akkor legalabb a tobbi rendben legyen :) probald ki n.n ha van andoridos telod akkor probald ki a caynax a6w-t :) nekem egesz jol dolgozik a hasamon... sok szerencset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!