Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nőcsábász, megcsalós, köcsög fiúk vannak nagyon nagy hatással a lányokra? :D
Figyelt kérdés
És miért nem vonzzanak a rendes, aranyos, hűséges típusok?:P :D2010. jan. 18. 19:48
12/22 anonim válasza:
azért mert tul jó dumájuk van... van egy fiu aki olyan kedves mindent megtenne értem,de mégsem szerettem bele,szakitottam ö pedig 4 hónapja könyörög... az olyan kell aki olyan szemét és átvert.én sem értem
13/22 anonim válasza:
Oly sokszor vitatott kérdés..Számomra egyértelmű a válasz. Először nyilván külsőleg kell számomra egy srácnak "bejönnie", mert először nem látok belé. De ez azért nem elég ahhoz, hogy összejöjjek vele. Ha van humora,egy hullámhosszon vagyunk,van kisugárzása, és egy bizonyos szintje, hogy normálisan el tudok vele beszélgetni BÁRMIRŐL, akkor rendben. De számomra az, aki folyamatosan bókol, nem cukkol, rendes, elhalmoz szeretettel, néha fojtó, és nekem kell egy kis változatosság. Azért nem minden esetben "megcsalósok" és "köcsögök" ezek a fiúk, de tény, hogy nagyrészt. 17/L
14/22 A kérdező kommentje:
:) én is találkoztam(1) olyannal aki tökéletes lenne, csak ő meg messzi lakik :P.. remélem azért még van belőlük:)
2010. jan. 18. 20:40
15/22 anonim válasza:
Ezt a kérdést inkább magadnak kéne feltenned.Nem gondolod?
Kérdezd meg magadtól, hogy mi az ami megfog egy nőcsábász, nőcsábász, köcsög fiúban.
16/22 anonim válasza:
Bocs, 20:50-es vagyok, szóismétlés.
17/22 A kérdező kommentje:
az hogy úgy vonz mint a mágnes ha egy légtérbe vagyok vele..
2010. jan. 18. 21:04
18/22 anonim válasza:
Hát akkor ennyi.Többet nem tudok én sem.Nem fogom tudni megfejteni a női agyat, de nem is akarom.Esetleg kérdezd meg a barátnőidet, hallgasd meg ők mit gondolnak erről a dologról.
19/22 anonim válasza:
hát igen,én még nem találkoztam ezzel a sráccal azt hittem nincs ilyen tökéletes mint ö,csak sajnos nem tudok beleszeretni ... EGYENLÖRE::.. de talán majd sikerül,mert megérdemel minden jót s szépet
20/22 anonim válasza:
Nem lehet h azért, hogy megmutasd, hogy te meg tudod "fogni őt" és melletted "megjuhászodna"...? Érted...Egyfajta hiúság? MEllesleg az én barátom nem tetszett elsőre... És most olyan szerelmes vagyok belé, hogy nem engedném el legszivesebben sose!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!