Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért a nőcsábász, megcsalós,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a nőcsábász, megcsalós, köcsög fiúk vannak nagyon nagy hatással a lányokra? :D

Figyelt kérdés
És miért nem vonzzanak a rendes, aranyos, hűséges típusok?:P :D
2010. jan. 18. 19:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Te fiú vagy?

Amúgy nem tudom, de igazat beszélsz.

2010. jan. 18. 19:48
 2/22 anonim ***** válasza:
Mert még biztos naon fiatal vagy, és nem az igazi értéke számít, hanem a külcsín...
2010. jan. 18. 19:54
 3/22 A kérdező kommentje:
lány vagyok és 16 éves :) és már nagyon idegesít.. sok rendes fiú szeretett volna tőlem többet, de egyszerűen nem éreztem azt a pluszt :( és most ilyenkor a fiúnak is rossz meg nekem is mert elvileg "hülyítem"..
2010. jan. 18. 19:56
 4/22 anonim ***** válasza:
50%
Ez csak a lúzerek önhitegetése, hogy nem ők a balf_szok, hanem a csajoknak kellenek a bunkó pasik.
 5/22 anonim ***** válasza:
Én az ilyen srácokat messze ívben elkerülöm. Egyébként meg a rendes aranyos hüséges típusból is csak a jóféle jön be nem pedig a nyomi....Nekem az arany középút jön be,nekem az a fontos hogy legyen hűséges és ne kezeljen le.
 6/22 A kérdező kommentje:
szerintem később is fontos lesz az hogy külsőleg vonzódjak hozzá..
2010. jan. 18. 19:57
 7/22 anonim ***** válasza:

Mert nőből vannak és nők nem racionális hanem érzelmi alapon próbálják megoldani a problémákat.

Mivel mi is egy emlős faj vagyunk, ezért a párválasztásban ugyanazok a biológiai elvek működnek, mint más fajoknál.

A nőstényt mindig a legerősebb legvadabb leg leg nyeri el.

Aztán néhány nő rájön, hogy az imádott férfi számára ő csak a sokadik hódítás volt a sorban.

2010. jan. 18. 19:59
 8/22 anonim ***** válasza:
Egyébként ilyern fiatalon ez még normélis, ha az ilyen fiúk jönnek be, az idő múltával te is a rendesebb, hűségesebb kedvesebb fiúkba szeretsz bele, akik lehet, hogy elsőre nincsenek olyan nagy hatással rád, de többet tudnak adni érzelmileg(és ezáltal az ágyban is), mint a köcsög fiúk közül bármelyik, és hidd el, hogy egy ilyen kedves aranyos fiú lesz életed párja.
2010. jan. 18. 20:00
 9/22 A kérdező kommentje:
remélem igazad lesz :)
2010. jan. 18. 20:04
 10/22 kolosszus22 ***** válasza:

Így lesz, pár év múlva automatikusan is átalakulnak benned ezek a dolgok mert érzelmileg gazdagabb leszel(remélhetőleg) és akkor már kelleni fog valami plusz és egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a belső tulajdonságok is.

Én is ilyen voltam tizenévesen mint te, csak én férfi vagyok, de akkoriban csak a mutatós, de üres kis ribik jöttek be, ma már azért másként látom a dolgokat.

23/F

2010. jan. 18. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!