Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet 17 éves lány és 38...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet 17 éves lány és 38 éves férfi között párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Mielőtt elkezdtek engem pedomacizni és társai, nincsenek ilyen hajlamai. De van egy aranyos lány, aki nagyon okos, nagyon értelmes csak 17 éves, de mint mondom lelkileg is éstestileg is fejlett. Ő is akar valamit tőlem és nekem is szimpatikus. Hétvégén nálam fog aludni, nem tudom megtörténjen-e a dolog.
2014. szept. 10. 18:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

21 év korkülönbség nagyon sok! A lánynak apahiánya van?

Nyilván még le sem érettségizett...Aztán kitalálná, hogy továbbtanul, ott úgysem vállalná föl ezt a kapcsolatot. Gondolom a szülők, barátok előtt sem. Rövid idő alatt rájönnétek, hogy mekkora hiba volt. Nehezen tudom elhinni, hogy egy 17 éves lány lehet annyira értelmes és fejlett, hogy komolyan gondolja.... Mit vársz tőle??? 50 évesen csinálnál neki gyereket? Sok nő van, aki 30 évesen is 20-nak néz ki, válogass azok közül.Aztán fogadjátok örökbe a 17 évest :)

2014. szept. 11. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!