Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egyáltalán a GyK-n aki normális?
Figyelt kérdés
Sokan még kérdést értelmezni se tudnak, és hülyeségeket válaszolnak, beszólogatnak.2014. szept. 10. 15:39
11/22 A kérdező kommentje:
Esetleg te!
2014. szept. 10. 15:54
12/22 anonim válasza:
Én magam is olyasfajta vagyok (talán, szerintem xd)... Más itt már mondta, hogy az vagyok :DD vannak egyébként, párszor sikerült jó kis értelmes beszélgetéseket lebonyolitanom, volt mikor több hónapig minden nap beszéltünk :DD és magamból kiindulva azért nem írnak normálisak sokszor, mert a rengeteg hülye mellett elvész, figyelmen kívül hagyják, vagy éppen lepontozzak... :)
13/22 anonim válasza:
miért lenne a kérdező az? teljesen normális kérdést tett fel!(ami elég ritka itt)
14/22 A kérdező kommentje:
Egyes válaszokat elnézve itt, olyan mint ha csak fogyatékosok írnának. Kevés a normális válaszoló itt.
2014. szept. 10. 15:58
15/22 anonim válasza:
A legnagyobb baj, hogy az idióták is normálisnak hiszik magukat. A normálisak meg sokszor idiótának.
A válaszok nem mérvadóak mert saját maguk véleményét tükrözi.
Szerintem mindenki aki erre az oldalra ír, valamilyen defektje van.
16/22 A kérdező kommentje:
Akkor utolsó neked is van.
2014. szept. 10. 16:03
17/22 anonim válasza:
oszt te vagy a megmondó ember?!
18/22 anonim válasza:
Szerintem nincsenek itt fogyatékos emberek vagyis én nem tudok róla.
435/fogyatékos
19/22 anonim válasza:
Tudni kellene, hogy a "normális" kifejezést pontosan mire érted.
Azokat akik nem tudnak kérdést értelmezni vagy hülyeségeket válaszolnak nevezhetünk ostobának, akik pedig beszólogatnak ismét csak lehetnek normálisak csak lehet rossz napjuk volt vagy itt vezetik le az egyéb feszültségeiket.
GyK-n is csak azok az emberek vannak akikkel az életben is találkozol.
20/22 anonim válasza:
Még szerencse hogy értelmi fogy. kérdések nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!